Ne - kao konačan odgovor!

Znam da je užasno, ali... : 4 razloga zašto OVI muškarci nisu uspeli da izvuku NI ŠANSU za ljubav

0
Svi imamo "to nešto" što nas na samom početku odbija. Sledeća četiri razloga surovo su iskrena, ali zar nije bolje tako?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko devojaka otkrivaju zašto su odmah rekle NE! One su se odlučile da ne pruže ni jednu šansu, a razlozi za to će vas naterati na razmišljanje.

Jer je bio nizak. Znam da je užasno ali jednostavno ne volim niske muškarce. Znam i da je ličnost te osobe mnogo važnija od fizičkog izgleda, ali kad je muškarac nizak, nema tih osobina koja će me naterati da mu dam šansu", Ivana (27).

Zavođenje kome nijedan ne može da odoli: 6 nepogrešivih taktika za privlačenje muškarca

Jednom frajeru nisam dala šansu jer sam na njegovom Fejsu otkrila da sluša narodnjake. Možda je užasan razlog, ali i dalje stojim iza svoje odluke", Marina (24).

Dečku koji mi se sviđao nisam dala šansu jer sam shvatila da je zagriženi vernik. Ja nisam i znala sam da će to kad-tad postati problem, pa sam se odlučila protiv njega", Hana (24).

foto: Profimedia

Nisam dala šansu tipu jer je imao ružan naglasak, a to mi stvarno grozno zvuči. Jasno mi je da je to stvarno nepošteno, ali jednostavno ne mogu po tom pitanju sebi pomoći", Anamaria (23).

makonda-tracker