7 saveta

Da li večite zavodnice zaista znaju najbolji način KAKO? Ovako Francuskinje provode Dan zaljubljenih! (FOTO)

0
Sada, dok maštate o Gradu svetlosti, mi vam donosimo kako se prefinjene Francuskinje i večite zavodnice spremaju za dan ljubavi...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaki dan u Parizu ili bilo kom drugom delu romantične Francuske deluje kao scenario iz bajke, ali priznaćete da Dan zaljubljenih deluje kao savršen datum da poljubite voljenu osobu ispod Ajfelovog tornja, piše Cosmopolitan.

 

Malo smo istražili i zato pogledajte u nastavku 7 saveta kako da provedete Dan zaljubljenih kao prava Parižanka.

 

Budite spremne

 

Spremanje za Dan zaljubljenih počinje već od trenutka kada otvorite oči, obučete haljinu, istčlite do prve pekare po kroasane i kafu. Zapamtite da su Francuskinje uvek spremne, jer nikad se ne zna koga iza ugla mogu da sretnu, možda baš to bude sudbinski susret i dan ljubavi počne da najbolji mogući način.

Nikada ne dozvolite da budete nespremne", to je moto svake femme fatale.

Imajte više izbora

 

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

O momcima bi trebalo da razmišljate kao o makarunsima: ukusni su, ali nije dovoljan samo jedan ukus kako bi zasitio vaš apetit. Morate da probate i vanilu, pistaće, čokoladu, narandžu tokom života kako bi znali koji je zaista najukusniji. Brižit Bardo je jednom prilikom izjavila:

Možda će me zvati grešnica, ali ja sam u miru sama sa sobom".

Zato, samo napred. Ne spustavajte sebe, ako vam nešto prija ili nešto zaista želite. Uostalom, Dan zaljubljenih je!

 

Ne opterećujte se previše

 

Bez obzira na to da li ste u dugoj vezi, tek počeli odnos ili singl zapamtite: ovo je komercijalni praznik! Manekenka i IT devojka Louz Folain jednom prilikom je objasnila je šta misli o ovom prazniku:

 

Savršen način da provedete ovo posebno veče: 5 netipičnih filmova u kojima ćete zajedno uživati za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Nije mi važan Dan zaljubljenih... čak mi je i dečko rekao da ide na utakmicu te večeri i pustila sam ga bez problema".

Drugim rečima, nije važno i ako to veče provedete bez svog dragog. Iako je ovo dan za zaljubljene duše, nije i jedini dan kada treba da širite ljubav.

 

Pojedite svu čokoladu

 

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

Francuska filmska kraljica Džulijet Binoš je jednom priznala:

Bila sam zaista srećna kada sam dobila ulogu u filmu Čokolada, zato što je to jedan od mojih poroka".

I zato slobodno provedite Dan zaljubljenih u najboljem društvu uz najslađe zalogaje. Zapamtite, to je dozvoljeno tog dana. Zaboravite na liniju i dijete i dozvolite sebi da utonete u svet čokoladnih zalogaja. Budite i kreativne, pa spakujte omiljenu čokoladu na najromantičniji način i poklonite voljenoj osobi.

 

Nahranite svoje fantazije

 

Iv Sen Loren je jednom rekao:

Najlepša odeća koju žena može obući su ruke muškarca koji je voli".

Dodajemo da ni dobar seksi veš, podvezice nisu na odmet pogotovo u danu koji slavi ljubav! Ispunite sve svoje želje i njegove želje, začinite ovaj dan na najbolji način tako da ostane zauvek u sećanju.

 

Sijajte

 

Kako biste blistale svakog dana, pa i na Dan zaljubljenih neophodno je da pre svega obožavate sebe, pa i stvari oko sebe. Radite šta god vam prija, bez obzira na to da li je u pitanju koktel sa prijateljima, partnerom ili čak veče provedeno sa svojim ljubimcem.

 

OVAKO ne možete pogrešiti: Kineski horoskop otkriva savršen poklon za Dan zaljubljenih! (FOTO)

 

Ugodite sebi!Ukoliko su vam svi planovi propali za Dan zaljubljenih to nije znak da samujete i očajavajte. Francuskinje bi sigurno otišle same u bar, naručile piće, ili organizovale noćno plivanje u nekom od luksuznih hotela.

 

Rizikujte

 

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

Ketrin Deneve je jednom izjavila:

Ako pokušavate da izmerite kakva će vam biti budućnost, nikada se nećete usuditi da rizikujete u sadašnjosti".

A to nije uvek dobro! U nekim situacijama nam je neophodno malo rizika kako bismo sve začinili i preokrenuli situaciju u našu korist! Uradite nešto ovog dana što nikada niste. Već duže vreme vam se dopada jedan dečko? Pošaljite mu poruku ili poklon, skrenite mu pažnju. Dozvoljena su sva sredstva!

 

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj koliko si stvarno zaljubljen/a!

 

foto: Promo

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti „reći“ da li si uopšte zaljubljen i ako jesi, u šta i koliko!

 

Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.


Evo kako da pokrenete ovu zabavu:

 

Da bi postao deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što proćaskaš sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina!

Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Story zaljubljenicima!

 

Širite ljubav preko ViberSerbia i LoveBot!

 

makonda-tracker