pripremite se na vreme

OVAKO ne možete pogrešiti: Kineski horoskop otkriva savršen poklon za Dan zaljubljenih! (FOTO)

0
U utorak ćemo proslaviti ljubav, a ukoliko trenutno nemate partnera, ne očajavajte, možda će vas neko iznenaditi i to upravo ovim poklonom!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na dan 14. februara u godini Petla imate priliku da svoju ljubav iznenadite na najlepši i najromantičniji način, piše Lovesensa.

 

To može biti specijalna izjava ljubavi, ali i erotičan poklončić, a najbolje je ako bude odabran u skladu sa horoskopskim znakom u kojem je rođena vaša ljubav.

 

PACOV

 

Idealan poklon i za ženu i za muškarca rođenog u znaku Pacova biće parfem. Ako želite da svom momku ili suprugu poklonite neki odevni predme, odaberite mek materijal kao što su vuna pa čak i pliš, a idealna boja biće tamnoplava. Savršen uzajamni poklon za par rođen u znaku Pacova biće večera na vodi!

 

BIVO

 

Ako želite da obradujete muškaraca rođenog u znaku Bivola, odaberite ekstravagantan komad odeće - elegantni momci biće oduševljeni, na primer, svilenom kravatom ili šik šalom.


Devojke, obratite pažnju: Evo šta muškarci ZAISTA žele da dobiju za Dan zaljubljenih

 

Žena rođena u ovom znaku biće prijatno iznenađena komadom šminke naročito ako pokažete da tačno znate koju vrstu već koristi. Zajednički provod biće najava zakazanog vikenda na selu.

 

TIGAR

 

Muškarca Tigra oduševićete sportskim ručnim satom ili zanimljivim fitnes vaučerom. Za damu biće idealan cvetni aranžman sa nekim diskretnim ali vrlo ličnim detaljem.Tigrovi vole romantiku, ako birate neki putni aranžman, neka destinacija bude ljubavnička!

 

ZEC

 

Za muškarca rođenog u znaku Zeca dobro je izabrati efektan detalj, kao što je moderan novčanik ili komad odeće u svetloplavoj boji. I dama Zec voli modu pa će joj se dopasti torbica najnovije dizajnerske linije ili trendi parfem. Romantični poklon za oboje bio bi pun pogodak ako ih vodi na neku zajedničku masažu ili spa terapiju.

 

ZMAJ

 

Proverite da li vaš Zmaj ima kvalitetne naočare za sunce za ovu sezonu? Ako ne, usudite se da sami izaberete neki dobar model, biće vam zahvalan što mu štedite vreme u kupovini. Žene rođene u znaku Zmaja rado će poneti efektan nakit, srebro je idealan materijal. Zajednički provod - laka zabava - poseta ZOO vrtu ili luna parku, sa mnogo detinjastih detalja i smeha.

 

ZMIJA

 

Za muškarca rođenog u znaku Zmije odaberite komad odeće ili neki detalj u crnoj boji. Za damu će najlepši komad nakita biti privezak načinjen od kristala ili sa nekim moćnim simboličkim značenjem, koji će ona dobro razumeti. Zajedno će biti najsrećniji ako uz romantične trenutke uspeju da organizuju i porodični skup.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker