čitajte pažljivo

4 stvari koje morate da izbegavate ako želite da ga zadržite za ceo život

0
Ove stvari su VELIKO NE u svakoj vezi.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Muškarci nisu komplikovana bića, ali nam i te kako komplikuju život. Taman kada pomislite da ste ga uhvatile i smirile i da možete da uživate u toj idili, on raširi krila i želi da odleti u drugo gnezdo.

 

Zbog jedne ćete mu se smejati: 7 stvari koje muškarac pomisli kada se prvi put skinete pred njim

 

Koliko god da ste zaljubljene predstavljamo 4 stvari koje nikada ne smete raditi u vezi ako zaista želite ljubav i poštovanje od njega, piše sajt Cosmopolitan.

 

Uvek se javljate prve Muškarci stalno potenciraju kako vole kad žena napravi prvi korak. Međutim, ne shvatajte te priče bukvalno. Iako prija kada žena napravi prvi korak, kako u seksu tako i u javljanju, ne mora to da bude praksa.

 

Naterajte ga da vas juri: 5 trikova da potpuno izgubi glavu za vama

 

Pretpostavljate šta je ishod takvog ponašanja - on lenj i ušuškan, vi nesrećne i usamljene. Pospremate za njim Naravno da ne mora oprati baš svaki tanjir koji je koristio, ali ako naviknete frajera da u vama osim cure ima i kućnu pomoćnicu, vašoj vezi se ne piše dobro. Finansijski ga pomažete Bez obzira na to da li su računi, namirnice, piće u pitanju kulturno ste se ponudile da platite. Lepo od vas!

 

foto: Shutterstock

Međutim, ne dozvolite da ovo preraste u praksu. Svako mora da se brine o svojim finansijama i problemima! Sasvim je ok da ponekad častite partnera, ali naravno sve u granicima normale i dokle god ne štetite budžete.

 

Provereno: Uradite ovih 5 stvari i on će poludeti od želje za vama

 

Menjate se Svaka osoba se u vezi malo promeni, ali u osnovi ostaje ista. Ako imate dečka zbog kojeg se menjate u smeru koji vam se zapravo ne sviđa, razmislite da li je vredno izgubiti sebe zbog njega. Mi smatramo da nije!

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:


SUDBINSKI POVEZANI: 6 parova koje niko ne može da razdvoji


4 stvari koje ne smete da radite u vezi (ako želiš da ga zadržite)

 
20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

 7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

 

makonda-tracker