LJUBAVNI SAVETI

Naterajte ga da vas juri: 5 trikova da potpuno izgubi glavu za vama

0
Jedini način da naterate muškarce da jure za vama je da poslušate sledeće savete!
foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Šta je bilo bilo je. Prošlost ne može da se promeni. Prihvatite svoje greške i ponosno dignte glavu. Stupite u jedan sasvim nov period života u kom nećete ponavljati stare greške. Postanite jedna nova i jača verzija sebe, verzija za kojom jure muškarci i za čiju naklonost se lome.

 

To što ste žena, ne znači da i u vama ne čuči lovac. Međutim, uzdržite se. Čak iako vam je lov slađi od ulova, navedite ga da on juri za vama, tj. da misli da je on u lovu na vas. Bacite mu mamac i gledaj kako upada u vašu zamku.


8 jasnih pokazatelja: Karmička ljubav je odmah iza ugla! (FOTO)

 

Muškarac voli kada žena pokaže interesovanje. Ali, pokazivanje interesovanja nije isto što i jurenje za muškarcem. Pokazivanje interesovanja je suptilan znak vaše zainteresovanosti. To može biti neki pogled, pokret, ili reč, ali je uvek nešto suptilno, nedorečeno, misteriozno.

 

Ovo su neke od sitnica koje uvek morate da imate na umu:

 

1. Privlačnost na prvi pogled

Izgled nije najbitniji, ali ako muškarac u startu nije fizički privučen vama, nikad istinski neće ni biti, pa se samim tim nikada ni neće boriti za vašu pažnju. Naučite da prepoznate one muškarce koje svojom pojavom uzbuđujete. Ne gubite vreme na ostale.

 

Privlačnost na prvi pogled je dobar znak. Ako nje nema, možete pričati o svemu, možete čak imati i vezu sa tim čovekom, ili samo seks, ali nikada mu nećete prodreti u dušu.

 

2. Koristite svoj šarm

Jedini način da naterate muškarce da jure za vama je da im bacite udicu u obliku svog prirodnog ženskog šarma i ostavite njima da odrade teži deo posla. To znači da treba da budete nasmejane, da zračite srećom, da budete razigrane, smele, zavodljive, koketne, nestašne, otvorene za njegovo udvaranje… iznad svega treba da budete svoja i slobodna.


Vreme je za raskid: 3 znaka da vam definitivno nije suđeno

 

3. On mora malo da se pomuči

Tanka je linija između foliranja (protiv kojeg smo u svakom slučaju) i igre zavođenja. Ne treba da se pretvarate da ste nešto što niste, ali morate mu staviti do znanja da se vaš svet ne vrti oko njega i da u svom životu imate mnogo drugih stvari kojima se bavite i koje vas ispunjavaju, pored svakodnevnih obaveza, koje takođe zahtevaju vreme. Dopustite mu da on nađe sam svoj put do vašeg srca. Ne utabavajte staze umesto njega.

 

foto: Shutterstock

4. On ne sme da zna da vas već ima

Ljudi žele ono što je retko i dragoceno, ono što se ne može lako imati. Zato ne dozvoli da on shvati ko tu koga lovi. Ne budi nametljivi, nestrpljivi, ne pecajte njegove komplimente i ne tražite pažnju. Ključ je u umerenosti i odmerenosti. Kad osetite da vas emocije preplavljuju, zaustavite samu sebe i ne dozvolite da se udaljite od razuma. Malu vatru možete iskoristiti, a velika jede sve pred sobom. Ne dopustite sebi da padnete u vatru pre nego što on bude pečen.

 

Devojke, PAZITE SE: Momci sa ovim osobinama će vas SIGURNO razočarati ili ostaviti!

 

I za kraj: Nikad ne gradite svoju vrednost na onome što drugi misle o vama. Ne dozvolite da vaša vrednost zavisi od toga kome se i koliko dopadate. Pogotovo muškarcima nikad ne otkrivajte (ni delima ni rečima) u kojoj meri vaše raspoloženje zavisi od njihovog pogleda ili znaka pažnje. Budite iznad toga. Ako već ne umete da zauzdate svoje emocije, nauči da ne nosite srce na dlanu.

makonda-tracker