Obratite pažnju

8 jasnih pokazatelja: Karmička ljubav je odmah iza ugla! (FOTO)

0
Skoncentrišite se i razmislite, jer ukoliko vam se ove stvari događaju, vaš život samo što se nije drastično promenio.

 

3. Imate utisak da ga/je već poznajete

 

foto: Profimedia

Od prvog momenta kad ga vidite čini vam se da ga poznajete već godinama. Sve vam je nekako prirodno, normalno. Sa njim se osećate sigurno i neobjašnjivo mirno. Čini vam se da je sve baš onako kao što je oduvek trebalo da bude.

 

Da ste našla svoju drugu polovinu. Sve ide spontano, bez ikakvih turblencija. Kao da ste već nekada imali blisku vezu i sada ste je samo nastavili. Ponekad vam se pričini i da doživite deža vi, što i nije nemoguće, jer ste sigurno sa tom osobom nekada bili u karmičkoj vezi i sada vam je poslata da bi ste završili vaše putovanje.

 

4. Neobjašnjiva privlačnost

 

Sigurno ste imali osećaj da tek što upoznate osobu, osetite neku čudnu energiju koja vas povezuje. Ponekad je to neka jaka emocija, ponekad baš jaka erotska energija.

 

Ne želite da on ode drugoj? Uradite ovih 6 stvari SVAKO VEČE pre spavanja

 

Pocnete da osećate da je u prisustvu te osobe vazduh teži, da se pojavljuje neki čudan magnetizam među vama. Grlo vam se suši, znojite se, a niste baš sigurni zbog čega se to dešava jer ste se tek upoznali. To je još jedan siguran znak koji vam karma šalje da je vaša srodna duša blizu vas.

 

makonda-tracker