Obratite pažnju

8 jasnih pokazatelja: Karmička ljubav je odmah iza ugla! (FOTO)

0
Skoncentrišite se i razmislite, jer ukoliko vam se ove stvari događaju, vaš život samo što se nije drastično promenio.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Karmičke veze dođu kada ih najmanje očekujemo, ako uopšte verujete u takve odnose. Obično nas nečemu nauče, pokažu nam put kojim treba da idemo, kroz njih vraćamo neke karmičke dugove, a često nam donesu i srodnu dušu ili karmičku ljubav posle koje ništa nije isto, piše portal Besno pile. Obratite pažnju na ove pojave, to su jasni znaci da je karmička ljubav odmah iza ugla!

 

1. Slučajni susreti

 

Koliko puta vam se desilo da tek tako počnete da srećete jednu te istu osobu na različitim mestima. Srećete se u kraju, u bioskopu, u parku, na poslu, čak i u drugom gradu. Prosto vam dođe neprijatno, ne znate da li da počnete da joj se javljate ili ne. Prođe vam kroz glavu ponekad da vas ta osoba uhodi.

 

Tajna uspešne veze i dobrog seksa: 7 trikova zbog kojih on nikad neće ni pomisliti na drugu

 

Ne, to vam je jasan znak da je karma odlučila da vas sa tom osobom poveže na neki način, pa vam ukršta puteve ne bi li se na nekom susretu prepoznali. Posle izvesnog broja susreta, velika je verovatnoća da ćete ostvariti i kontakt. Zavisno od toga koju vam je lekciju karma spremila, rodiće se ljubav ili će baš ta osoba da vas usmeri na pravi put da je pronađete.

 

2. Dug period samoće

 

Dugo ste sami i pitate se da li je problem u vama. Čini vam se da vas bije maler, da niste sposobni da sretnete nekog ko bi vam zaokupio pažnju. Šta god da probate izjalovi se. Muškarci kao da beže od vas, potpuno ste neprimetni i šta god da uradite, sve je gore.

 

Neće pa meće. Verujte, niko vas nije urekao, to vas karma priprema za turbulentan period koji sledi. Znate kako kažu, posle kiše dođe sunce, pa vama neće doći sunce već tropska vrelina koja će vaš život promeniti iz korena kad se najmanje nadate.

 

makonda-tracker