anketa

Da li biste POSLE PREVARE postupili kao Šakira i Majli Sajrus? Evo šta psiholozi misle o OSVETNIČKIM POTEZIMA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Hm

26-01-2023 06:49h
Obe su veoma nezrele licnosti i primitivne osobe.

Jelte

26-01-2023 06:54h
A kako je to Dijanina haljina bila “osvetnicka”? Ne postoji haljina na svetu kojom je Dajana mogla da se osveti Čarlsu, čak ni njene svakeracije to nisu mogle jer je Čarlsa bolelo d.pe za Dijanu i ono šta ona radi. Ali se zato on osvetio Dajani jer se razveo od nje.

Baba Visnja

26-01-2023 09:49h
@Jelte
Ne treba se gorditi neznanjem...

Dajanina haljina je bila za kraljevske prilike vrlo smela. Golih ramena, sa nogicama koje sevaju. Cista erotika (tog doba! ne danasnjeg) koja je za kraljevsku familiju i njihove budjave protokole nedozvoljena.

Dajana je u to vreme nakon neuspelih pokusaja da skonca svoj zivot okrenula bajonet na drugu stranu pa je isla uz qc svima iz familije njenog muza. Pocela je javno da prica (kao sada Hari) o dogadjanjima unutar palate sto je smrtni greh (za Dajanu i bukvalno smrtni greh).

Haljina je dobila naziv "osvetnicka" jer ju je obukla na prijemu iste veceri kada je intervju njenog muza bio objavljen u medijima. Carlsu je rak rana bila Dajanina popularnost. Kada su isli zajedno u posete svetina nije marila za njega, svi su hteli da vide, cuju i rukuju se sa Dajanom. Nakon dugog muljanja i zamlacivanja, laganja, istina o Carlsovom nedolicnom ponasanju je postala javna tajna, pa je on resio da se "otvori" i "sve prizna". Big deal za njega, mozes misliti, ON je progovorio! Ocekivao je salvu odobravanja i podrske, NjKV je blagoizvoleo da podeli svoju intimu sa narodom.

Kad ono - cvrc! Sutradan sve novine pisale o Dajaninoj haljini. Iz te perspektive jos kako je osvetnicka. Zavukla mu je do balcaka. Nije mogla da mu se osveti za emocije koje (nema) prema njoj, ali ga je nabola tacno tamo gde je bio najtanji: u sujetu.

Uzgred, Carlsov intervju je bio cisto njesra. Klasicna manipulativna licemerna ujdurma folirantske porodice lezilebovica.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: