treba znati

SAVET KOJI MORAJU DA PROČITAJU SVI MUŠKARCI: Evo kako se suptilno i garantovano pospešuje partnerkina želja i požuda

0

Autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex", Les Parot, u svojoj knjizi govori o muško-ženskim odnosima i deli savete kako ih učiniti boljim.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako ističe, muškarci koji pomažu ženama u kućnim obavezama češće imaju seksualne odnose u poređenju sa onima koji to ne rade. 

 

Dodao je, takođe, i da se ugađanjem i tepanjem samo povećava ženina želja i požuda. Dakle, nije neophodno da muškarac bude pesnik, već da, prosto, otvoreno govori partnerki koliko mu znači, popravlja dan i slično.

 

Važno je da pre njenog tela dotaknete njenu dušu. Možete se igrati mirisnim svećama, pismima i sličnim stvarima — napisao je Parot.

 

On takođe savetuje da se razgovorom još lakše može dopreti do voljene žene, ali i poručuje muškarcima da budu otvoreni i ljubazno pitaju za stvari koje biste inače očekivali da sama shvati ili uradi.

 

Moguće je da se vaše želje neće uvek podudarati, ali je važno da pustite da to ne utiče na vaš brak. To je normalno i može se desiti s vremena na vreme. Naime, ukoliko vas ona odbije, nemojte joj dobacivati ružne komentare, potrudite se razgovarati sa njom o njenoj seksualnoj želji kako biste se što bolje uskladili i popravili odnos — napisao je.

 

 

makonda-tracker