ljubav

OVIH 12 SIGNALA ĆE BITI DOVOLJNI DA SAZNAŠ DA SI ISTINSKI VOLJENA: Ukoliko se pronađete, znajte da imate divnog supruga!

1

Svakoj dami je ovo cilj, pa makar ne želele da priznaju odmah.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Govori "volim te" često

 

Bez obzira da li ste neko ko pokazuje ljubav delima, kvalitetnim vremenom, fizičkim dodirom ili poklonima - reč potvrde verovatno su najuobičajenije. Divno je kako ta kombinacija dve reči može bukvalno promeniti dan pa čak i život. Ako je tvoj suprug neko ko ti često govori da te voli, možeš biti uverena kako zna gde stoji sa svojim osećanjim i želi da se ti osećaš jednako.

 

2. Svakodnevno ti daje komplimente

 

Čuti reči "volim te" je uvek lepo, ali te šarmantne, osobne i doživotne fraze ili nadimci zauvek otapaju tvoje srce. Ako te ovo podseća na supruga, verovatno razmišljaš o stvarima koje ti govori. A, ako te suprug uz to obasipa i komplimentima o svim tvojim uspesima i čini sve kako bi znala koliko je ponosan na tebe, onda imaš jednog neverovatnog čoveka.

 

3. Podstiče te da slediš svoje snove i ciljeve

 

Potpuno je normalno da nemate iste interese i da imate prijatelja ili grupu prijatelja s kojima istražuješ svoje hobije. Međutim, zadnja stvar koju želite je da se tvoj suprug oseća zavidno, ljubomorno ili izostavljeno. Stoga, ako te podstiče i podržava tvoje poduhvate i ohrabruje te da ih istražuješ, budi zahvalna i ne zaboravi davati jednako poštovanje i podršku.

 

4. Flertuje s tobom kao i prvog dana

 

Bez obzira koliko si stara kad pronađeš ljubav, ima nešto u tom neopisivom osećaju koji te čini da se osećaš mladalački. Pokazivanje ljubavi se, nažalost, čini kao navika, ali ako zbog supruga još uvek osećaš leptiriće u stomaku ili te još uvek nasmejava kao i prvog dana - tvoj brak je zaista nešto posebno.

 

5. Zbog njega uživaš i u najdosadnijim stvarima

 

Za bilo koga ko još nije u braku - celi život s istom osobom može izgledati kao muka. Ali, kada pronađeš ljubav i kada se posvetite jedno drugome za celi život, čak i iznošenje smeća može biti romantično. Ako su svakodnevne obaveze postale monotone u poslednje vreme, uzmi supruga za ruku, otplešite do kuhinje i operite to suđe zajedno. Jer, sve je bolje u paru!

 

6. Voli provoditi vreme s tobom

 

Život s istom osobom je puno vremena. Ali, postoji nešto kod ljubavnih parova što je naprosto neverovatno, a to je da mogu raditi bilo šta i svejedno uživati u društvu jedno s drugim. Čak i kad ne razgovaraju ili rade potpuno druge aktivnosti. A, kada imaš supruga koji zajedno s tobom radi aktivnosti za koje znaš da nisu baš njegov prvi izbor, samo kako bi proveli više vremena zajedno, onda znaš da imaš super supruga.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker