ljubav

OVIH 12 SIGNALA ĆE BITI DOVOLJNI DA SAZNAŠ DA SI ISTINSKI VOLJENA: Ukoliko se pronađete, znajte da imate divnog supruga!

1

Svakoj dami je ovo cilj, pa makar ne želele da priznaju odmah.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Govori "volim te" često

 

Bez obzira da li ste neko ko pokazuje ljubav delima, kvalitetnim vremenom, fizičkim dodirom ili poklonima - reč potvrde verovatno su najuobičajenije. Divno je kako ta kombinacija dve reči može bukvalno promeniti dan pa čak i život. Ako je tvoj suprug neko ko ti često govori da te voli, možeš biti uverena kako zna gde stoji sa svojim osećanjim i želi da se ti osećaš jednako.

 

2. Svakodnevno ti daje komplimente

 

Čuti reči "volim te" je uvek lepo, ali te šarmantne, osobne i doživotne fraze ili nadimci zauvek otapaju tvoje srce. Ako te ovo podseća na supruga, verovatno razmišljaš o stvarima koje ti govori. A, ako te suprug uz to obasipa i komplimentima o svim tvojim uspesima i čini sve kako bi znala koliko je ponosan na tebe, onda imaš jednog neverovatnog čoveka.

 

3. Podstiče te da slediš svoje snove i ciljeve

 

Potpuno je normalno da nemate iste interese i da imate prijatelja ili grupu prijatelja s kojima istražuješ svoje hobije. Međutim, zadnja stvar koju želite je da se tvoj suprug oseća zavidno, ljubomorno ili izostavljeno. Stoga, ako te podstiče i podržava tvoje poduhvate i ohrabruje te da ih istražuješ, budi zahvalna i ne zaboravi davati jednako poštovanje i podršku.

 

4. Flertuje s tobom kao i prvog dana

 

Bez obzira koliko si stara kad pronađeš ljubav, ima nešto u tom neopisivom osećaju koji te čini da se osećaš mladalački. Pokazivanje ljubavi se, nažalost, čini kao navika, ali ako zbog supruga još uvek osećaš leptiriće u stomaku ili te još uvek nasmejava kao i prvog dana - tvoj brak je zaista nešto posebno.

 

5. Zbog njega uživaš i u najdosadnijim stvarima

 

Za bilo koga ko još nije u braku - celi život s istom osobom može izgledati kao muka. Ali, kada pronađeš ljubav i kada se posvetite jedno drugome za celi život, čak i iznošenje smeća može biti romantično. Ako su svakodnevne obaveze postale monotone u poslednje vreme, uzmi supruga za ruku, otplešite do kuhinje i operite to suđe zajedno. Jer, sve je bolje u paru!

 

6. Voli provoditi vreme s tobom

 

Život s istom osobom je puno vremena. Ali, postoji nešto kod ljubavnih parova što je naprosto neverovatno, a to je da mogu raditi bilo šta i svejedno uživati u društvu jedno s drugim. Čak i kad ne razgovaraju ili rade potpuno druge aktivnosti. A, kada imaš supruga koji zajedno s tobom radi aktivnosti za koje znaš da nisu baš njegov prvi izbor, samo kako bi proveli više vremena zajedno, onda znaš da imaš super supruga.

 

Nastavak na sledećoj strani!

foto: Shutterstock

7. Nesebičan je

 

Nesebičnost ide ruku pod ruku s bezuslovnom ljubavi. To je ta ideja kad si toliko posvećena drugoj osobi da ona uvek dolazi na prvo mesto. Ako imaš uspomene kada te je suprug nesebično stavio na prvo mesto, možeš mirno spavati jer znaš da će uvek biti tu za tebe i decu.

 

8. Priznaje kada je pogrešio

 

Često izgleda kako mnogi odnosi počinju slabiti zbog bezbroj sitničavih stvari. Stvari koje zapravo uopšte nisu važne. Ako tvoj suprug priznaje kada je pogrešio, kako, gde i zašto je pogrešio, ceni to jer se radi o suptilnim delima s jako velikim uticajem.

 

9. Podiže ti raspoloženje i teši te kada si potištena

 

Život je pun uspona i padova. Naravno, padovi su one koji se uvek čine težima, od kojih se je teže oporaviti i s kojima je teže saosećati. Isto tako, to su trenuci u kojima ti treba suprug najviše, da te ne osuđuje, da ne analizira previše nego da ostavi sve što radi i uteši te kako najbolje zna. Nemoj se bojati reći mu šta ti treba. Tu uskače komunikacija. Ali, ako ti tvoj suprug pokazuje bezuslovnu podršku, znaj da imaš supruga kojeg trebaš ceniti.

 

10. Iznenađuje te

 

Pre nego što počneš govoriti koliko ne voliš iznenađenja, moraš priznati da te ti mali spontani znakovi ljubavi uvek nasmeju, barem iznutra. Bilo da je u pitanju tvoj najdraži slatkiš ispod jastuka, skuvana večera ili izlet/putovanje - iznenađenja su uvek divan znak ljubavi, bila ona velika ili mala.

 

11. Brine za tebe

 

Ako tvoj suprug pokazuje brigu za tvoju sigurnost i uvek želi biti siguran da su tvoje emocionalne i fizičke potrebe zadovoljene - imaš posebnu osobu u svom životu. Ipak, važno je zapamtiti kako ne pokazuju svi muškarci otvoreno emocije ili osetljivost. I zato, na te dane kada ti se čini da te suprug možda potcenjuje, znaj da mu je samo mnogo stalo do tebe.

 

12. Želi te naučiti ono što zna i želi naučiti od tebe

 

Želiš li znati koliko je tvoj suprug super? Pitaj ga da te nauči nešto oko čega je strastven. Ako to učini voljno i strpljivo, imaš sreće. Ako te ne može naučiti nešto bez frustracije ili ljutnje, tada će i vaša deca verovatno iskusiti sličnu vrstu "učenja". Nije li to ono što život zapravo predstavlja: jedan dugi proces učenja? S druge strane, ako tvoj suprug takođe želi na isti način učiti od tebe, osvojila si džekpot!

 

 

 

makonda-tracker