TRIK JE U DETALJIMA

PRIVUCITE LJUBAV I STRAST: Mali feng šui saveti za poboljšanje seksualnog života

0

Pročitajte 10 jednostavnih saveta koji će vam pomoći da poboljšate svoj seksualni život pomoću feng šuija.

 

6. Očistite prostor ispod kreveta

 

Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mesta za odlaganje stvari i čuvanje ih iz vidokruga i daleko od srca. Nažalost, držanje stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju.

Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo jednostavno i uredno složene posteljine ili meka zimska odeća.

 

7. Manji krevet

 

Ne kažemo da treba izbegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete svog kraljevskog kreveta radi kralja? Što ste bliže svom partneru, jače su veze i bolje šanse za intimnosti koja će se vremenom povećavati.

 

8. Ventilatori na plafonu

 

Možda deluje nelogično, jer mnogi ljudi vole blagi protok vazduha iznad glave, ali u feng šuiju, ventilatori na plafonu agresivno seku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje.

Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

 

9. Smanjite nered

 

Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju a da spavaća soba ostane jednostavno ljubavno gnezdo?

 

10. Prostor sa obe strane kreveta

 

Ovo je još jedan način da stvorite bolji feng šui i poboljšate svoj seksualni život.

Postavite krevet tako da ostane dovoljno prostora sa obe strane za svakog partnera. Neophodno je da imate udoban pristup krevetu.

Ovo omogućava energiju i prostor za partnerstvo, koje je od suštinskog značaja u feng šuiju.

 

 

makonda-tracker