obratite pažnju

NE MORATE NI DA OTVORITE NOVČANIK: 5 jednostavnih i prelepih načina da obradujete voljenu osobu za Dan zaljubljenih

0

Ukoliko iz nekog razloga niste kupili poklon svojoj drugoj polovini, evo kako možete da joj priredite iznenađenje u poslednjem trenutku

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Danas je da kad cela planeta slavi ljubav, ali i dan kada mnogi zaborave da pripreme poklon kojim će svom partneru ulepšati dan. Ukoliko spadate u njih, ne brinite — nije kasno! Pogledajte šta biste sve mogli da uradite kako bi ulepšali ovaj kišoviti petak.

 

1. Nekad je dovoljna i dobra, jaka kafa!

 

Kad vaša druga polovina dođe s posla, iznenadite je kafom koja će spremno čekati na trpezarijskom stolu ili, ako stižete kasnije, donesite kafu „za poneti“. Sigurno to neće očekivati!

 

2. Napravite spisak stvari koje volite kod nje

 

Jednostavno je i besplatno — na jednom papiriću napišite „10 razloga da te obožavam“, potom na svakom papiriću napišite po jedan razlog, prvi stavite na vrh, a potom papire uvežite crvenim končićem.

 

foto: Shutterstock

3. Neka sve bude u obliku srca

 

Pravite danas picu? Isecite testo u obliku srca! Pržite jaja na oko? Nožem preko belanceta nacrtajte srce i odsecite višak sa strane! Neka sve bude u znaku ljubavi.

 

4. Napravite prijatnu atmosferu

 

Ako je vaša druga polovina umorna, obradujte je punom kadom s toplom vodom i kupkom, a sigurno imate i neku mirišljavu sveću koje se nikad ne setite, a koja će danas poslužiti. Kad smo već kod kade...

 

foto: Shutterstock

5. Iznenadite je pod tušem!

 

Danas slavimo ljubav i strast i vreme je za zagrljaje i romantiku — zašto onda ne biste razmenili nežnosti na ovom obično-neobičnom mestu i promenili rutinu?

 

 

makonda-tracker