icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

LJUBAVNE TAJNE

ŠTA MUŠKARCI ŽELE DA ČUJU: Ako mu kažete ove tri rečenice u pravom trenutku, obožavaće vas ZAUVEK

Umeće da ceni vašu taktičnost

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko vam se čini da se partner malo udaljio od vas, pokušajte da mu kažete ove tri stvari kojima ćete mu staviti do znanja da ga volite, i pridobiti ga nazad.

 

Naravno, nije poenta da tek tako izgovorite ove rečenice – važno je da to zaista mislite i da time zaista poručite svom muškarcu upravo ono što želi da čuje od žene koju voli.

 

Možeš ti to!

 

Većina muškaraca želi da ih jednostavno pustite da sami nađu svoj put. Muževni muškarci jednostavno procvetaju kada osete poštovanje, a to će se najpre desiti kada znaju da vi vidite da imaju kontrolu nad nečim i da su sposobni nešto da urade.

 

Setite se i sami kako se sjajno osećate kada neko vidi najbolje u vama, kada vidi vaš potencijal... Osećate se toliko divno i poštovano da vam se čini nemogućim da ne volite osobu koja vas voli i veruje u vas, zar ne?

 

Zato, ili predložite svom partneru način na koji može nešto da uradi, ili da pustite da sam odluči o svemu i jednostavno mu pokažite da verujete u njega.

 

foto: Shutterstock

 

Nije uvek lako da pokažete partneru da verujete u njega, posebno ako vas je ranije u nečemu razočarao, ali sa druge strane, setite se da su mu možda baš te greške bile potrebne da bi nešto naučio.

 

Vaše strpljenje i vera u njega znače mu sve. Recite mu: "Možeš ti to!". Vaša vera u njega može da mu pomogne da uči iz svojih grešaka i da neke stvari uradi bolje baš zato što verujete u njega, to im daje motivaciju da vas učine ponosnim.

 

Kada primeti da verujete u njega, biće i mnogo otvoreniji prema vama.

 

Znam da si imao dobre namere kada si to uradio

 

Obično, kada ste frustrirani zbog partnera, to je zato što mislite da ga nije briga za vas ili pokušava da vas povredi. Kada ste uznemireni, emocije mogu da vas odvedu na "pogrešan trag" i da vam stvari ne deluju kakve zaista jesu.

 

Ono što svakako treba da znate je da muškarac koji vas voli ne pokušava namerno da vas povredi, već da vas usreći.

 

foto: Profimedia

 

Dakle, potrebno je da učinite mentalni napor da to shvatite, pre nego što kažete svom partneru ono što mu je potrebno da čuje. Zato, fokusirajte se na to da shvatite da je imao zaista dobre namere kada je nešto uradio. Poštujte ga i imajte vere u njega, jer to znači da ga volite.

 

Čak i kada uradi nešto na način koji se vama ne dopada, pomislite da je "trapav" ili nešto slično, razmislite da je verovatno imao dobre namere, iako ishod možda nije kakav ste očekivali.

 

Hvala ti što si to uradio

 

Muškarci vole da urade nešto za svoju partnerku, i to ne samo u finansijskom smislu. Ako vas partner izvede na večeru, recimo, on na neki način oseća emcionalnu odgovornost za to iskustvo. Ukoliko ste zadovoljni i prija vam atmosfera, osećaće se lepo jer je učinio nešto da vas usreći.

 

To je samo jedan od primera, ali je poenta da kada partner primeti da cenite neke stvari koje radi za vas, osećaće se dobro i želeće opet da uradi nešto kako bi vas usrećio.

 

Sa druge strane, ako ne cenite ništa što radi, neće ni imati volje da uradi nešto za vas.

 

foto: Shutterstock

 

Takođe, potrudite se da mu pokažete zahvalnost za neku konkretnu stvar. Umesto da mu jednostavno zahvalite što je spremio večeru, probajte: "Hvala ti što si spremio večeru večeras. Znam da si bio zauzet i to mi pokazuje koliko ti je stalo do mene".

 

Vidite i sami da je mnogo bolje od "hvala što si napravio večeru"...

 

Da podvučeno još jednom, važno je da ove rečenice dolaze iz srca, a ne da ih tek tako izgovorite ili još gore, da njima pokušavate da manipulišete partnerom.