GOVOR LJUBAVI

STRUČNJACI ZA GOVOR TELA OTKRIVAJU : Ovo su znaci da se nekome baš dopadate

1

Saznajte kako da čitate romantične signale koje vam šalje druga osoba

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvi sastanci uvek su nepredvidivi i uvek je tu dosta mešovitih poruka, kako verbalnih tako i neverbalnih. Ipak, postoje sitnice koje mogu da vam otkriju mnogo više nego osoba s kojom ste na “dejtu”.

 

- Poznavanje govora tela olakšaće vam razumevanje potencijalnog partnera s kojim ste izašli - kaže antropolog Helen Fišer naglašavajući da pivlačnost nastupa u sekundi.

 

- Ukoliko se partner konstantno približava prema vama, poručuje vam da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu – objašnjava psihoterapeut Pol Hokmajer.

 

foto: Shuterstock

 

Ukoliko vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči, to znači da želi da uspostavi vezu s vama.

 

Jedan od znakova da privlačite osobu s kojom ste izašli jesu i proširene zenice.

- Ukoliko se zenice muškarca ili žene šire kada vas pogledaju, to znači da im se dopada ono što vide – kaže Trejsi Braun, stručnjak za govor tela.

foto: Profimedia

 

Nožni prsti takođe vam mogu otkriti mnogo toga. Stopala okrenuta u vašem smeru signal su tajne ljubavi, kao i prekrštene noge, ali i usiljen osmeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama.

 

Ukoliko vaš osoba zamuckuje i imapoteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponaša čudno tokom celog sastanka. velike su šanse da mu/joj se zapravo mnogo sviđate.

 

 

makonda-tracker