vodič stručnjaka

Sumnjate da vas partner vara? TESTOVI ovog privatnog detektiva ODMAH će vam otkriti pravu ISTINU!

1

Od najmanjih promena položaja putničkog sedišta u automobilu, do novog interesovanja za stvari koje ga ranije nisu zanimale, znakovi često mogu biti daleko suptilniji od karmina na okovratniku košulje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Privatni detektiv, koji je želeo da ostane anoniman, objavio je vodič kako bi pomogao ženama da prikupe dokaze i saznaju da li uh vara njihov partner ili ne, pa u slučaju pozitivnog odgovora osmislio 5 koraka koji će im pomoći da se suoče sa svojim partnerom, piše Dejli Mejl.

 

Vodič je nastao u saradnji sa stranicom Bark.com, specijalizovanom za traženje poslova i radnika, nakon što što se pokazalo da je potražnja za privatnim detektivima porasla za čak 39 posto.

 

Za one kojima je potreban poslednji dokaz kako bi potvrdili svoje sumnje, privatni detektiv savetuje da sprovedete pet "testova" kako bi otkrili prava osećanja svog partnera.

 

1. Test govora tela - Pojavite se na na njihovom radnom mestu za vreme ručka i posmatrajte kako će reagovati. Da li su u žurbi, pokušavaju da vas sklone iz kancelarije? Da li se ponašaju kao da im je neugodno ili su rastrojeni?

 

2. Telefonski test - nagovorite nekog od porodice ili prijatelja da ga nazovu i da nakon par minuta traže vas. Lagano odšetajte iz prostorije i poklopite slušalicu. Sad možete da proverite njegove poruke, društvene mreže i imejlove.

 

3. Lokacija - Skinite s Interneta aplikaciju za praćenje mobilnog telefona, poput "Family Locatora". Kad su napolju nazovite ih i pitajte gde su, a potom proverite na aplikaciji da li govore istinu.

 

4. Test na polno prenosive bolesti - Prvo se sami testirajte i proverite da li ste vi nešto pokupili, a potom je potrebno testirati nju/njega. Kad su na wc-u i čujete da su pri kraju viknite da ih hitno trebate da vam nešto pomognu u nadi da će ih to omesti i da će zaboraviti da puste vodu. Potom odnesite urin na proveru u laboratoriju.

 

5. Test mirisa - Ako vaš partner dođe kasno kući, a vi mislite da vas je varao, zaletite im se u zagrljaj i poljubite ga. Ako vaš partner pokušava da se izvuče iz vašeg zagrljaja, verovatno je u pitanju osećaj krivice, a za vas je došao trenutak da se ozbiljnije pozabavite znakovima da vas vara.

 

 

makonda-tracker