da li se slažete?

Ovo je 5 najpopularnijih poza u krevetu: Možda pogodite mesto broj 1, ali najromantičniju naciju u Evropi nećete

0

 

Ovo istraživanje imalo je zadatak da otkrije koje poze u krevetu najviše vole ljudi u različitim zemljama.

 

Kanađani, Grci i Nemci najviše vole dogi stajl
Kanađani, Grci i Nemci najviše vole dogi stajl foto: pink panda/Shutterstock

Ovo istraživanje koje je sproveo "Cult Beauty" je pokušalo da sazna koje su omiljene poze ljudima širom sveta, kada su intimni odnosi u pitanju. Parametar po kome se dolazilo do zaključaka je bio Gugl, odnosno pretrage koje su građani različtih zemalja imali na istom.

 

Pokazalo se da je najpopularniji položaj u krevetu dogi stajl. Ova poza se, na primer, pokazala najtraženijom na Guglu u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Nemačkoj i Južnoj Africi.

 

Među pet najtraženijih položaja na svetui su takođe i misionarska poza, takozvana obrnuta kaubojka, obična kaubojka i poza 69.

 

 

Recimo, obrnuta kaubojka" je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini. Holanđani preferiraju misionarsku ,koja važi za najintimniju, pa bi zbog toga stanovnici ove zemlje mogli da ponesu titulu najromantičnijih. 

 

Francuzi se najčešće odlučuju za kaubojku, isto kao i Španci, Turci i Brazilci. Poza 69 se pokazala omiljenom građanima Danske, Belgije i Poljske.

 

Holanđani su najromantičniji
Holanđani su najromantičniji foto: GaudiLab/Shutterstock

- Dogi stajl je trenutno je najpopularnija poza na svetu, pošto je taj izraz u proseku tražen više od 820.000 puta mesečno. Misionarska poza je pretraživana 600.000 puta, dok obrnuta kaubojka ima 480.000 pretraga. Obična kaubojka se isto pokazala veoma omiljenom među ljudima,jer je taj izraz pretražen 390.000 puta. Na petom mestu je čuvena poza 69, koja je tražena je 30.000 puta manje nego kaubojka - pojasnili iz istraživačkog tima.

 

Istraživanje je otkrilo pet najpopularnijih, tako da su tu nisu našle neke manje klasične poze poput helikoptera, Kako su rekli iz istraživačkog tima, zadovoljni su samim istraživanjem, kao i dobijenim rezultatima.

 

- To je jedan od najintimnijih i najposebnijih činova u kojima učestvujemo, a kada nađemo svoju omiljenu pozu koja zadovoljava obe osobe, to svakako podiže iskustvo na novi nivo. Sjajno je videti takav niz omiljenih poza u seksu širom sveta - izjavio je portparol "Cult Beauty" za magazin The Star.

 

TOP 5 POZA

 

1. Dogi stajl - 820.000 mesečnih pretraga

2. Misionarska - 600.000 mesečnih pretraga

3. Obrnuta kaubojka - 480.000 mesečnih pretraga

4. Obična kaubojka - 390.000 mesečnih pretraga

5. Poza 69 - 360.000 mesečnih pretraga

 

OMILJENE POZE PO ZEMLJAMA

 

Dogi stajl - Kanada, Singapur, Grčka, Nemačka, Južna Afrika

Obrnuta kaubojka - Velika Britanija, Irska, Norveška, Argentina

Misionarska - Holandija

Obična kaubojka - Francuska, Španija, Turska, Brazi

Poza 59 - Danska, Belgija, Poljska

 

 

makonda-tracker