DOVOLJNO JE DA GA POGLEDATE

Da li vas partner vara? Poza u kojoj spava ga OTKRIVA, evo na šta posebno treba da OBRATITE PAŽNJU!

1

Da biste otkrili da li vas partner vara potrebno je da detaljno analizirate njegovo ponašanje

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Poza koju partneri zauzimaju tokom spavanja može da pokaže koliko su partneri bliski. Osim toga, nagle promene, udaljavanje, izbegavanje bliskosti jasni su znaci da nešto u vezi nije kako treba. 

 

Zanimljivo jeda su neke od poza koje bi se mogle povezati sa neverstvom i problemima, vrlo popularne među partnerima, što nije lako objasniti.

 

Okrenuti leđima, uz razmak: Možda vas razdvaja prevara

 

Čak 34 odsto parova kaže da spavaju svaki na svojoj strani kreveta i okrenuti leđima jedno drugom. Stručnjaci kažu kako se to može povezati i s osećajem sigurnosti u vezi, zbog čega nema potrebe da se preterano iskazuje privrženost.

 

To je prihvatljivo objašnjenje u većini slučajeva, osim u slučaju ako ste do nedavno spavali čvrsto priljubljeni, a sada partner izbegava tu pozu. Stručnjaci kažu da je to jedan od najpopularnijih položaja spavanja kad je jedan od partnera neveran.

 

Razlog ovakvog odvajanja može biti prikrivanje nekog od znakova prevare kao što su miris tuđeg parfema, video ugriz na vratu i slično. 

 

Poljubac leđima – razdvojeni uz dozu intime

 

Partneri spavaju okrenuti leđima, ali su leđa priljubljena jedno uz drugo. Za ove partnere može se reći da se osećaju sigurno u vezi i ne osećaju potrebu iskazivanja privrženosti. U ovoj pozi noću spava oko 22 odsto parova.

 

hrkanje, spavanje, par, svađa, nervoza
foto: Profimedia

 

Položaj kašike dok je ljubav još sveža

 

Jedan partner leži na boku, a drugi je priljubljen uz njegova leđa. Čak 48 odsto parova noću spava u toj pozi, a mnogi u njoj čak i vode ljubav. Ovo ipak nije baš najzgodnija poza za spavanje, pa je parovi vremenom sve više izbegavaju. Ipak, odsustvo bliskosti može da bude i rezultat nesigurnosti pa i prevare. 

 

Jedan partner preko celog kreveta

 

To je poza u kojoj se jedan partner raširi preko celog kreveta, dok se drugi partner zgura u mali deo koji mu je preostao. Nema pravila, ovu pozu podjednako koriste muškarci i žene. 

 

 

Ukoliko partner ovako spava ovaj drugi može da shvati da mu nije previše stalo do njega, što može da bude početak problema u toj vezi.

 

Njuškanje – znak duboke intime

 

Reč je o položaju u kojem partnerka spava na muškom ramenu, a on miriše njenu kosu. Tu pozu bira oko osam odsto parova, a svi se slažu s tim da može biti naporna.

 

Ljubav, Zaljubljenost, Par, Poljubac, Sreća
foto: Ann Haritonenko/Shutterstock

 

U njoj jednom partneru često utrne ruka, drugi je u neprirodnom položaju pa u njoj retko ko uživa. Ipak, ona može biti dobar izbor za nekoliko minuta nakon seksa, a onda svako na svoju stranu.

 

Ukoliko ste je ranije često praktikovali, a sada je vaš partner izbegava to može biti znak da vas vara. 

 

 

makonda-tracker