veština hiromantije

AKO SPOJITE DLANOVE, SAZNAĆETE MNOGO TOGA: Evo šta linije srca na dlanu otkrivaju o LJUBAVNIM ODNOSIMA!

0

Spojte dlanove i pogledajte kako izgleda linija srca, odnosno ljubavi - to je jedna od četiri najnaglašenije linije na dlanu, a proteže se otprilike vodoravno preko dlana, odmah ispod prstiju. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Linije su na istoj visini 

 

Ako su linije srca jednako smeštene na oba dlana, odnosno na istoj visini, spojiće se kad dlanove priljubite jedan uz drugi, te izgledati kao u ogledalu, gotovo isto. Osobe koje imaju takve linije ljubavi usrećiće svog partnera ili partnerku jer su njihove namere ozbiljne i preferiraju da budu u stalnim i stabilnim vezama. Racionalne su i u životu ne vole nagle promene. Senzibilne su i blaga karaktera, te puno drže do mišljenja drugih.


2. Linija na levom dlanu je niža od linije na desnom

Ako imate ovako smeštene linije ljubavi, to je pokazatelj da ste zrela osoba. Oduvek ste bili vrlo zreli za svoje godine, i u detinjstvu i u mladosti. Kao takve, ove osobe često teže nalaženju partnera koji su dosta stariji od njih, pa tako i iskusni i mudri, ne žele da gube vreme s neozbiljnim i nezrelim partnerima. Ljudi s ovakvim linijama su u dobri u ljubavi, romantični i nezavisni. Ne drže puno do društvenih normi, nego radije slušaju svoju intuiciju i najčešće ne pogreše.

3. Linija na desnom dlanu je niža od linije na levom

 

Osobe kojima je linija na desnom dlanu smeštena niže ne žure baš u ozbiljnu vezu. Takođe, ne smatraju da je ljubav ili zadovoljavajuća ljubavna veza bitna za sreću u životu. Kad konačno odaberu osobu s kojom će se skrasiti, često je reč o mnogo mlađoj osobi ili pak nekome iz druge zemlje. Zaljubljuju se očima i pune su samopouzdanja. Nezavisne su i tvrdoglave. Prilično lako prebole prekide i ljubavne brodolome.
 

 

makonda-tracker