PRAVO REŠENJE

RAZGOVARAJTE KOLIKO GOD ŽELITE: Univerzalni magnetni usb kabl koji puni mobilni telefon brže od ostalih!

0

Mnoštvo aplikacija, razgovori ili poruke dosta troše bateriju, a kada je na izmaku često se dešava da želimo što pre da je napunimo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osnovni aparat bez kog ne možemo da zamislimo dan jeste mobilni telefon. Često su nam obaveze i tip posla takvi da ne možemo da izbegnemo njegovo korišćenje. Mnoštvo aplikacija, razgovori ili poruke dosta troše bateriju, a kada je na izmaku često se dešava da želimo što pre da je napunimo. O tome više nećete morati da brinete, jer sada i na našem tržištu postoji usb kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj, a puni duplo brže od ostalih kablova.


Ovaj univerzalni magnetni usb kabl ćete obožavati! Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

 

foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

 

 

foto: Promo

Što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

 

foto: Promo

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije), a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od samo 1.190 rsd.



* Ceolukpnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

 

 

 

 

makonda-tracker