inspirativna

Videli ste Milicu koja kreči u poznatoj TV reklami: Sada ima važnu poruku za sve žene!

0

Sjajna muzika i reči pesme „Ja želim pivo“ koju su ljubitelji piva okarakterisali kao nezvaničnu himnu svih pivopija, inspirisala je fanove ovog zlatnog pića da se okušaju u izvođenju pesme, kao i da budu deo novog spota koji se prikazuje u udarnim terminima na televiziji.

milica ilić
milica ilićfoto: Promo

Jedna od najupečatljivijih uloga u spotu pripala je Milici Ilić (20), babici po struci, koja zajedno sa svojim momkom Stefanom Kocićem (23) u spotu kreči stan i zajedničkim snagama ga sređuju za predstojeći život u dvoje. Svoju ulogu u spotu Milica i Stefan su sami osmislili i javili se na nagradni konkurs Jelen piva.

 

- Snimanje je odlično proteklo, ekipa je bila sjajna, lepo smo se zabavili i opustili tokom snimanja. Zamišljala sam da ću imati veliku tremu, ali uopšte nije bilo tako. Inače, po nagovoru dečka sam se prijavila na konkurs i baš sam mu zahvalna, jer sam prezadovoljna reklamom, kao i pesmom koju svakodnevno slušam. Prijatelji i porodica sa oduševljenjem gledaju spot i uvek me zovu da kažu da su videli Stefana i mene na televiziji – kaže Milica.

 

Pored ove želje da se pojavi u spotu, koju joj je ispunio Jelen, Milici će se uskoro ispuniti još jedna želja, dobila je posao babice u jednom beogradskom porodilištu.

 

- Posao babice je za mene najlepši poziv na svetu, u potpunosti se pronalazim u tom zanimanju. Od kad znam za sebe moja želja je da postanem babica, pomažem na porođaju ženama i da poželim bebama dobrodošlicu na ovaj svet. Posao babice je veličanstven, nosi sa sobom veliku odgovornost jer brinete zapravo o životima i bebe i mame. Nije svako predodređen da se bavi ovim poslom. U početku sam se pitala da li ću moći sve to da podnesem, jer sam jako empatična, ali sad smatram da nema boljeg posla od tog. Privilegija je da dočekate bebu, da bodrite mamu borca na porođaju i da joj pomognete koliko možete. Inače, decu obožavam i volim da sam okružena sa njima – priča Milica.

 

Ona kaže da je najbolja nagrada za babicu kada čuje plač zdrave bebe nakon dolaska na svet.

 

Pored ushićenja koje ju je prevladalo zbog dobitka posla, Milica kaže da joj je snimanje za TV reklamu obeležilo proteklu godinu u najboljem mogućem svetlu.

 

- Mogu da kažem da mi je odluka da se pojavim u spotu, jedna od najboljih ove godine. Hvala Jelenu –kaže Milica.

makonda-tracker