SAVET ZLATA VREDAN

MILIONERI TVRDE: Metoda "24 sata" je odličan način da se OBOGATITE!

0

Savremeni način života nameće kao nikada pre u istoriji da čovek ima ogromne količine novca kako bi podmirio sve potrebe i obaveze, no svi znamo koliko je do istog teško doći...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Bez obzira u kojoj zemlji živite, potrebno je mnogo rada, truda i zalaganja kako biste došli do bogatstva, a često je to pakleno teško, posebno kada se kroz život borite sami, bez finansijske pomoći sa strane.

 

Ipak, nisu svi milioneri rođeni u bogataškim porodicama i mnogi su do debelog bankovnog računa došli ni od čega, a kako oni, tako i oni koji su u svili i kadifi odrasli, imaju jedno pravilo kada je reč o raspologanaj novcem, prenosi "Forbes".

 

Naime, navodno u ovakav stav veruje većina bogataša, a odnosi se na to da radije razmišljate o kupovini jednog skupocenog i luskuznog predmeta, nego u kupovini uopšteno i stinicama.

 

Takođe, kada rešite da nešto kupite, ne treba da se dvoumite - već prosto sačekajte jedan dan pre konačne kupovine i razmislite o tome na šta dajete novac, tako ćete izbeći impulsivnu kupovinu.

 

Neophodno je i da se posle tih 24 sata zapitate i najvažnije pitanje - da li to što kupujete želite ili vam je zaista potrebno. To će vas učiniti smirenijim, a vaš novčanik debljim.

 

 

makonda-tracker