astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 7. do 14. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 7. do 14. aprila
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

OVAN

Ljubav: Blistate od zadovoljstva i svima želite da stavite do znanja koliko ste srećni. Imate utisak da će takav odnos trajati duže od mogućeg. Dve greške koje partner napravi nateraće vas na preispitivanje.

Posao: Teško vam padaju poslovni zadaci i pokušavate da radite što manje možete. Zasićeni ste i umorni od ispunjavanja obaveza. Predložiće vam neku novinu na poslu koja će vam olakšati rad. Budite oprezniji s novcem.

Zdravlje: Neophodna vam je relaksacija.

 

 

BIK

Ljubav: Imate tajnu ljubavnu romansu i držite je podalje od drugih, jer se vaš izbor ne bi dopao većini prijatelja. Znate zašto ste izabrali tu osobu i jasno vam je da je veza prolaznog karaktera. Uživajte dok traje i ne pričajte previše.

Posao: Ne radi vam se i da ne morate da zarađujete, rado biste otišli na odmor. Imate potrebu da se povučete i sakrijete od zahteva svakodnevnog života i posla, ali to je nemoguće. Radost zbog novih kontakata.

Zdravlje: Poželjan je duži boravak u prirodi.


Prevariće vas sa kim god stignu: Ovo su najveći švaleri horoskopa (FOTO)
 

 

BLIZANCI

Ljubav: Raspoloženi ste za druženje, a izlasci vam pričinjavaju zadovoljstvo. Upoznaćete osobu koja donosi nešto novo i neočekivano. Prijateljsko-poslovna saradnja pretvara se u ljubavni odnos. Sve deluje neostvarljivo, ali je i te kako moguće.

Posao: Zračite pozitivnim raspoloženjem u timskom radu. Imate ličnu inicijativu i mnogo dobre volje prema saradnicima. Naročito dobre aspekte imate ako se bavite komunikacijom, finansijama ili radite u sektoru usluga.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

 

RAK

Ljubav: Partner vam je velika inspiracija. Sve dok budete imali ljubavi, imaćete i odnos koji ispunjava vaša očekivanja. Posvećujete voljenoj osobi svaki trenutak slobodnog vremena, ali mu i dajete jedan poklon vredan divljenja.

Posao: Nagomilavate obaveze, a ne uspevate da se koncentrišete na njihovo završavanje. Pomerate rokove za važne sastanke i zadatke obavljate traljavo. Trebalo bi da se preispitate zašto ste takvi na poslu.

Zdravlje: U odličnoj ste formi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker