astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 7. do 14. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 7. do 14. aprila
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

OVAN

Ljubav: Blistate od zadovoljstva i svima želite da stavite do znanja koliko ste srećni. Imate utisak da će takav odnos trajati duže od mogućeg. Dve greške koje partner napravi nateraće vas na preispitivanje.

Posao: Teško vam padaju poslovni zadaci i pokušavate da radite što manje možete. Zasićeni ste i umorni od ispunjavanja obaveza. Predložiće vam neku novinu na poslu koja će vam olakšati rad. Budite oprezniji s novcem.

Zdravlje: Neophodna vam je relaksacija.

 

 

BIK

Ljubav: Imate tajnu ljubavnu romansu i držite je podalje od drugih, jer se vaš izbor ne bi dopao većini prijatelja. Znate zašto ste izabrali tu osobu i jasno vam je da je veza prolaznog karaktera. Uživajte dok traje i ne pričajte previše.

Posao: Ne radi vam se i da ne morate da zarađujete, rado biste otišli na odmor. Imate potrebu da se povučete i sakrijete od zahteva svakodnevnog života i posla, ali to je nemoguće. Radost zbog novih kontakata.

Zdravlje: Poželjan je duži boravak u prirodi.


Prevariće vas sa kim god stignu: Ovo su najveći švaleri horoskopa (FOTO)
 

 

BLIZANCI

Ljubav: Raspoloženi ste za druženje, a izlasci vam pričinjavaju zadovoljstvo. Upoznaćete osobu koja donosi nešto novo i neočekivano. Prijateljsko-poslovna saradnja pretvara se u ljubavni odnos. Sve deluje neostvarljivo, ali je i te kako moguće.

Posao: Zračite pozitivnim raspoloženjem u timskom radu. Imate ličnu inicijativu i mnogo dobre volje prema saradnicima. Naročito dobre aspekte imate ako se bavite komunikacijom, finansijama ili radite u sektoru usluga.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

 

RAK

Ljubav: Partner vam je velika inspiracija. Sve dok budete imali ljubavi, imaćete i odnos koji ispunjava vaša očekivanja. Posvećujete voljenoj osobi svaki trenutak slobodnog vremena, ali mu i dajete jedan poklon vredan divljenja.

Posao: Nagomilavate obaveze, a ne uspevate da se koncentrišete na njihovo završavanje. Pomerate rokove za važne sastanke i zadatke obavljate traljavo. Trebalo bi da se preispitate zašto ste takvi na poslu.

Zdravlje: U odličnoj ste formi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Zabrinuti ste zbog partnerovog egoističnog ponašanja. Stavljeno vam je do znanja da je lični interes važniji od zajedničkog i to vas brine. Dozvolite partneru da odluči, ali i vi možete da promenite svoj odnos prema takvom stavu.

Posao: Imate velika očekivanja od posla. Odlično ste ocenjeni, a pokazaćete se još bolje u narednim mesecima. Potvrda o povećanju zarade stiže u pravom trenutku. Ipak, nije sve u novcu.

Zdravlje: Usporite tempo i nađite vremena za odmor.

 

 

DEVICA

Ljubav: Potreba za ljubavlju tera vas u pogrešnom smeru. Hteli biste vezu po svaku cenu, a ne vidite da je to za sada nemoguće. Imate potrebu da se dopadnete, ali ništa značajno ne može da se desi ove nedelje.

Posao: Isključivi ste i dovodite u pitanje odnose s kolegama svojim netolerantnim stavom. Verujete samo u sopstvene procene, a tuđe omalovažavate. Grešite svakako, ali će vam dve greške na poslu to i dokazati. Na vreme se zaustavite.

Zdravlje: Preko vam je potrebna promena životnih navika.


Poruka Venere koja važi do 15. aprila: Dame, u ovom periodu NEMOJTE menjati čak ni OVO
 

VAGA

Ljubav: Ono što se u prvi mah učinilo idealnim, sada poprima novu nijansu kojom niste oduševljeni. Svojim stavom jasno stavljate do znanja da niste zainteresovani za novonastali odnos.

Posao: Imaćete sreće i povoljnih okolnosti napretek. Idealni poslovni aspekti idu vam naruku i to će se odraziti i na vaše finansije. Posebno dobre prilike imate ako je posao okrenut inostranstvu, učenju ili obrazovanju. Nepovoljan period za dodatne pozajmice i kredite.

Zdravlje: Pravi je trenutak za dijetu.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Osećate da u vašoj vezi nedostaje poverenja. Počeli ste da sumnjate u partnerove dobre namere. To vas neće odvesti u dobrom smeru, ali vi to i ne želite, već hoćete da stvari isterate na čistinu i rešite poteškoće.

Posao: Realizacija posla ide fantastično zahvaljujući veoma dobroj pripremi. Sve faze poslovnog ciklusa dobro se odvijaju. Bićete ponosni na sebe i svoje saradnike. Priznanje će posebno goditi vašoj sujeti.

Zdravlje: Bolovi u donjem stomaku.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Novi događaji na polju ljubavi sve su zanimljiviji i neće vam nedostajati uzbuđenja. Mars utiče na dešavanja u polju strasti, tako da vam je ljubavna tematika najinteresantnija. Iskoristite svaki trenutak za zadovoljstvo.

Posao: Nije povoljan trenutak za bilo kakvu promenu. Držite se starih načina rada jer svaka novina donosi nazadovanje. Pažljivo, koncentrisano i posvećeno radite, u miru i tišini, jer nepažnja dovodi do krupne greške.

Zdravlje: Premor je očigledan.

 

 

JARAC

Ljubav: Ne umete da izrazite svoje emocije, a osećate teskobu. Plašite se da kažete šta vam smeta, a to je skoro sve. Niste u najboljoj fazi, ali očekuju vas bolji dani. Izdržite još malo nepovoljne aspekte.

Posao: Svakodnevnu nervozu sve teže podnosite. Rad s nedovoljno stručnim osobama ili onima koji ne znaju da odrede prioritete u poslu stvara vam tenziju. Jedva ćete dočekati vikend da biste se izolovali od svega.

Zdravlje: Ne osećate se najbolje i zato bi trebalo da se obratite lekaru.

 

Sve ono što ste oduvek hteli da znate na korak je od vas: Zvezdama se zahvalite (a možda i ne) za to kakav prvi utisak ostavljate!

 

VODOLIJA

Ljubav: Moguća je nova ljubav sa starom simpatijom. Iako ste mislili da od toga nema ništa, videćete da su varnice koje ste osetili sada još veće. Razlika u godinama nije bitna, važno je samo to da postoji velika fizička privlačnost.

Posao: Zasićeni ste istim poslom i razmišljate o alternativama. Ne želite da ostanete na istoj poziciji, a ni napredak vam se ne čini kao povoljna opcija. Optimalno rešenje nametnuće se samo od sebe i pokazati kao najbolje za sve.

Zdravlje: Nemate većih problema.

 

 

RIBE

Ljubav: Strasni trenuci s partnerom donose radost u vaš život. Prepustili ste se uživanjima i ne marite za prijatelje i porodicu. Zanimljiv izlazak pretvara se u veliki doživljaj udvoje.

Posao: Isplanirajte poslovne aktivnosti jer je jedino tako uspeh moguć. Neorganizovano radite, a loš rezultat posledica je takvog pristupa. Ne osećate se najbolje, ali prinuđeni ste da radite više nego inače. Teško vam pada što nemate izbora, ali olakšanje počinje od sredine meseca.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

makonda-tracker