Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 10. do 17. februara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 10. do 17. februara
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Ljubav: Pozicija Marsa u znaku Ovna pojačava želju da se intenzivno bavite partnerom. Sopstvene potrebe zanemarujete i opsednuti ste odnosom koji ne zadovoljava vaše želje. Podižete tenziju bez ikakve potrebe, pokušajte da se smirite.

Posao: Mnogo radite i efikasno postižete sve što zacrtate. Imate snage, volje i energije, a predlog za dodatno angažovanje prihvatate sa zadovoljstvom. Zdravlje: Sinusi su vam bolna tačka u ovom periodu.

 

 

BIK

Ljubav: Tajna ljubavna događanja donela su vam očekivana zadovoljstva, ali i problem kako da nastavite odnos koji nema perspektivu. Pokušavate da učinite nemoguće, ali pozicija Venere ne dozvoljava da u tome uspete. Odustanite od očekivanja koja su nerealna da ne biste patili.

Posao: Nemate dovoljno snage za posao, jer ne vidite finansijsku isplativost svog rada, a nedostatak novca opterećuje vaš svakodnevni život. Počinjete da sumnjate u svoje mogućnosti. Zaboravili ste da platite račune. Prijao bi vam predah

Zdravlje: Posetite zubara.

 

 

BLIZANCI

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju šansu da upoznaju mladu, energičnu i zanimljivu osobu u krugu prijatelja. Pokazujete posebno interesovanje za suprotni pol i širite pozitivnu energiju. Nova ljubav je pred vratima.

Posao: Tražite načine da unapredite svoje poslovne aktivnosti i predlažete novine na radnom mestu. Povećavate svoju efikasnost i pomažete drugima. Ispunjavate sve što se od vas očekuje, ali novca nema. Pozajmica je neophodna.

Zdravlje: Uvrstite trening u svakodnevne aktivnosti.

 

Mesec za pamćenje: Ova 3 horoskopska znaka će U FEBRUARU uživati u LJUBAVI!
 

RAK

Ljubav: Prevelik je pritisak kojem ste izloženi i sasvim je moguće da će to dovesti do eksplozije. Partner želi da se povinujete njegovim zahtevima i posvetite jedno drugom. Primetno je da se drugačije ponašate i sve zanemarujete zbog nove osobe u vašem životu. Promenite se dok je vreme.

Posao: U poslednje vreme razmišljate o nerealnim projektima. Fantaziranje o privatnom poslu i potpuna promena delatnosti nije ono čemu treba da stremite. Odustanite od takvih ideja i posvetite se postojećim aktivnostima. Obradovaće vas povišica plate.

Zdravlje: Budite oprezni sa vrelim tečnostima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Idealan period za ljubav i dalje traje. Pod uticajem Marsa i Venere, u vašem emotivnom životu dešavaju se predivne stvari. Čini vam se da ste našli partnera koga ste oduvek tražili. Ipak, nemojte da žurite, usporite malo.

Posao: Iznenadni nepovoljni aspekti donose potrebu za opreznim radom i pažljivim odlukama. Podredite sebe timskim ciljevima i proverite sve što potpisujete. Greške su gotovo izvesne i one mogu uticati na finansije.

Zdravlje: Neophodna vam je relaksacija.

 

 

DEVICA

Ljubav: Strasna avantura u koju ste se upustili, prerasla je u emotivnu vezu za koju niste spremni. Predali ste se čulnim zadovoljstvima i želite više od mogućeg. U narednom periodu pokazaće se da je razlaz neminovan.

Posao: Očekujete pomoć od drugih i ponašate se kao da ste početnik. Pokazujete nesigurnost i niste dovoljno uverljivi. Drugi primećuju da se s vama nešto dešava, ali za sada još niko ne reaguje na slab poslovni učinak.

Zdravlje: Više šetajte.

 

Vaš znak sa Venerom u Ovnu: Tokom narednih par meseci, neobuzdana će biti samo LJUBAV
 

VAGA

Ljubav: Gde god da krenete, imate u glavi osobu do koje vam je mnogo stalo. Potreba da konstantno budete zajedno može da odgovara partneru, ali ne na duže staze. Preterano učestala komunikacija narušiće vaš odnos i dovesti do distanciranja.

Posao: Potreba za isticanjem i dokazivanjem uslovljena je tranzitom planeta. Velika želja za dokazivanjem i priznanjem sve je izraženija. Ne skrivate potrebu da zablistate i izdvojite se od drugih. Uspeh u javnom poslu sasvim je izvestan.

Zdravlje: Lenjost nije dobra, pokrenite se.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Otvoren i iskren razgovor u dva navrata raščistiće nedoumice u vezi. Jasno postavljanje granica dovodi do normalnijeg odnosa. Sve nedoumice sa partnerom rešite u četiri oka.

Posao: Perfekcionista ste u poslu, a to očekujete i od drugih. Jasno je da vaši saradnici neće raditi bolje ukoliko nastavite sa otvorenom kritikom. Imate utisak da sve zavisi od vas, ali nije tako. Više takta u odnosima sa kolegama ne bi bilo na odmet.

Zdravlje: Žustar hod je najbolji trening za ovu nedelju

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Fizički izuzetno privlačna osoba ulazi na velika vrata u vaš emotivni život. Neko koga ste upoznali preko prijatelja, ostavlja vas bez daha. Obostrana privlačnost i kompatibilnost, nešto je na šta ste dugo čekali. Vreme će pokazati da je vredelo biti strpljiv.

Posao: Radni elan je sve slabiji, jer nije praćen odgovarajućom finansijskom satisfakcijom. Neprepoznatljivi ste na radnom poslu. Pozicija Merkura krajem nedelje donosi nove prilike i tada ćete imati potrebu da se pokažete u pravom svetlu.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

JARAC

Ljubav: Imate jasno određenu granicu preko koje niste spremni da pređete. Partner je izuzetno sebičan i samoživ, a to ne želite da tolerišete. Posvetićete se sebi, a ignorisanje nepoželjnog ponašana dovešće do promene. Posao: Umereno angažovanje i skromni rezultati, to je ono što možete da očekujete ove nedelje. Za sada to je vaš maksimum. Ne očajavajte, ova faza je prolazna i na neki način korisna.

Zdravlje: Unosite više voća u organizam.

 

Gospoda Ljubav & Seksualnost, tokom čitave 2017. godine: Koji će horoskopski znak uspeti da ostvari svoje SKRIVENE želje?

 

VODOLIJA

Ljubav: Nova poznanstva pružaju vam priliku da upoznate zanimljivu osobu. Iako interesovanje dolazi sa suprotne strane, ono je ipak kratkog daha. Vaši kvaliteti neće biti prepoznati na odgovarajući način, a vama nije stalo da se dokazujete pred osobama koje su manje vredne od vas.

Posao: Vesti koje dobijate od nadređenih mogu biti uznemiravajuće. Pokrenite se i potražite nove izvore zarade. Korenite promene uskoro stižu, dobićete više od očekivanog. Ne preduzimajte nikakve ishitrene reakcije.

Zdravlje: Premor praćen nesanicom.

 

 

RIBE

Ljubav: Spajate lepo sa korisnim i uživate svuda gde vam se ukaže prilika. Skloni ste idealizaciji i maštarijama, ali i vrlo otvorenom i direktnom osvajanju partnera. Svojim odlukama iznenadićete sve oko sebe. Amorova strela pogodiće vas početkom nedelje.

Posao: Napredovanje koje ste dugo očekivali konačno stiže. Satisfakcija za dobar odnos prema poslu i uspehe koje ste pokazali, zadovoljiće sve vaše prohteve. Ne očekujte da svi pokažu poštovanje, a klonite se onih koji vam se dodvoravaju.

Zdravlje: Psihički ste iscrpljeni.

 

 

makonda-tracker