Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od od 13. do 20. januara
foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Imate potrebu da se distancirate od partnera i maštate o nekoj vezi kao iz bajke. Tražite ljubav koja bi vas usrećila i donela romantično raspoloženje na neko vreme. Pozovite neku osobu s kojom ste već imali takav odnos. Desiće se čudo.

Posao: Oduševljeni ste novim aspektima posla i svojom ulogom u tome. Kreiranje svih značajnih situacija u vašim je rukama i time je uspeh zagarantovan. Sjajan period na radnom mestu prate i povoljne finansijske prilike.

Zdravlje: Muče vas grčevi u listovima.

 

DEVICA

Ljubav: Neraspoloženi ste jer vam se čini da partner ima još nekoga pored vas. Pozicija Venere ukazuje na to da on pokazuje naklonost još jednoj osobi. Ipak, ne brinite, u pitanju je samo flert.

Posao: Bavite se drugima i preuzimate tuđe obaveze. Posledica je lagano nazadovanje ili stagnacija. Moguće je da ćete morati neki problem iz proteklog perioda da privedete kraju ili ispravljate greške.

Zdravlje: Nervoza nakon radnog vremena.

 

Ako ste baš vi u pitanju, ovo će vas interesovati: Samo 1 horoskopski znak čekaju NAJVEĆA iskušenja tokom ove zime
 

VAGA

Ljubav: Zanima vas više osoba i s nekoliko njih pokušavate da ostvarite ozbiljniju vezu. Ne vidite dobro one kojima se dopadate i zato su moguće greške. Usporite malo i sačekajte nešto ozbiljnije i trajnije.

Posao: Imate želju da eskivirate obaveze. Preopterećeni ste poslom i zasićeni istim odnosima s kolegama i saradnicima. Tražite nešto novo, jer ni postojeći posao nije sasvim siguran. Naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje: Moguća je povreda u kući.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Grubo ponašanje i neprijatan razgovor s drugima ne donosi očekivano rešenje. Očekujete da se drugi žrtvuju za vas, a to je nerazumno. Možete izgubiti voljenu osobu zbog takvog stava.

Posao: Na početku ste novog poslovnog perioda koji se temelji na starim uspešnim potezima. Ukazaće vam se prilika koju ne bi trebalo da propustite. Možete dobiti i više od onoga što vam se nudi ukoliko budete vešt pregovarač.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker