Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od od 13. do 20. januara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

Ljubav: Imate utisak da partner nešto krije od vas. Nije vam jasno zašto se povlači u sebe i ne želi otvoreno da razgovara o onome što ga muči. Budite taktični koliko možete, jedan prijatelj otkriće vam razlog.

Posao: Prilike na poslu su promenjene i više ne možete da očekujete ono što se podrazumevalo u prethodnom periodu. Morate da sagledate sve činjenice i pozicionirate se tako da vam okruženje odgovara na duži rok.

Zdravlje: Savetuje vam se promena načina ishrane.

 

BIK

Ljubav: Volite da vodite tajne razgovore sa osobama koje žive daleko od vas. Površnost odnosa koji je skriven od očiju javnosti upravo je ono što vam odgovara. Zauzeti su pred prekretnicom u odnosu sa partnerom.

Posao: Raduje vas očekivani priliv novca iako je manji nego što vam je potrebno. Osećate svakodnevnu tenziju zbog nezadovoljavajućeg finansijskog stanja i ne možete da se koncentrišete na obaveze.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

 

BLIZANCI

Ljubav: Osećate da je veza u kojoj ste već neko vreme u nekoj vrsti stagnacije. Razmišljate šta bi trebalo učiniti da bi odnos krenuo nabolje. Treba samo prepustiti Veneri da donese novu fazu u vaš emotivni život.

Posao: Zbog aspekta Merkura, možete da očekujete putovanje u inostranstvo i dugoročnu poslovnu saradnju sa obostranim interesom. Nude vam se potpuno nove prilike a predstoji vam uspeh.

Zdravlje: Osetljivost sinusa.

 

Vučji mesec donosi pozitivne promene: Evo šta nas očekuje od 23. januara!
 

RAK

Ljubav: Moguća je tajna ljubav koja će biti kratkog daha. Osobu s kojom se upuštate u avanturu upoznaćete na kraćem putu ili odmoru. Prepoznaćete je po zavodljivom hodu i neobičnom govoru.

Posao: Rutina vas iscrpljuje i želite nešto novo na poslu. Poziv za promenu radnog mesta dobro analizirajte jer ne možete prihvatiti samo naizgled bolje uslove za rad. Sigurnost je važnija od želje za promenom.

Zdravlje: Otežano varenje obeležiće naredni period.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Imate potrebu da se distancirate od partnera i maštate o nekoj vezi kao iz bajke. Tražite ljubav koja bi vas usrećila i donela romantično raspoloženje na neko vreme. Pozovite neku osobu s kojom ste već imali takav odnos. Desiće se čudo.

Posao: Oduševljeni ste novim aspektima posla i svojom ulogom u tome. Kreiranje svih značajnih situacija u vašim je rukama i time je uspeh zagarantovan. Sjajan period na radnom mestu prate i povoljne finansijske prilike.

Zdravlje: Muče vas grčevi u listovima.

 

DEVICA

Ljubav: Neraspoloženi ste jer vam se čini da partner ima još nekoga pored vas. Pozicija Venere ukazuje na to da on pokazuje naklonost još jednoj osobi. Ipak, ne brinite, u pitanju je samo flert.

Posao: Bavite se drugima i preuzimate tuđe obaveze. Posledica je lagano nazadovanje ili stagnacija. Moguće je da ćete morati neki problem iz proteklog perioda da privedete kraju ili ispravljate greške.

Zdravlje: Nervoza nakon radnog vremena.

 

Ako ste baš vi u pitanju, ovo će vas interesovati: Samo 1 horoskopski znak čekaju NAJVEĆA iskušenja tokom ove zime
 

VAGA

Ljubav: Zanima vas više osoba i s nekoliko njih pokušavate da ostvarite ozbiljniju vezu. Ne vidite dobro one kojima se dopadate i zato su moguće greške. Usporite malo i sačekajte nešto ozbiljnije i trajnije.

Posao: Imate želju da eskivirate obaveze. Preopterećeni ste poslom i zasićeni istim odnosima s kolegama i saradnicima. Tražite nešto novo, jer ni postojeći posao nije sasvim siguran. Naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje: Moguća je povreda u kući.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Grubo ponašanje i neprijatan razgovor s drugima ne donosi očekivano rešenje. Očekujete da se drugi žrtvuju za vas, a to je nerazumno. Možete izgubiti voljenu osobu zbog takvog stava.

Posao: Na početku ste novog poslovnog perioda koji se temelji na starim uspešnim potezima. Ukazaće vam se prilika koju ne bi trebalo da propustite. Možete dobiti i više od onoga što vam se nudi ukoliko budete vešt pregovarač.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Očekujete od nepoznate osobe da ispuni vaša očekivanja. Ipak, taj vrlo tajnoviti neznanac ne želi da vam dopusti da ga do kraja upoznate. Pripadnici znaka koji su u vezi distancirani su od partnera.

Posao: Redovne poslovne obaveze obavljate s lakoćom. Izuzetno ste efikasni i vrlo uspešni u svemu što radite. Bićete ponosni na sebe zbog jednog nadasve uspešno obavljenog zadatka. Samo napred!

Zdravlje: Hladnoća vam ne prija.

 

JARAC

Ljubav: Nedovoljno komunicirate s partnerom i nemate potrebu za razmenom emocija. Nekako ste sami sebi dovoljni i potpuno zatvoreni. Imate sreće da partner to vidi i razume. Ta faza samo je prolazna.

Posao: Vidno ste raspoloženi i ulazite u svaki poslovni dogovor. Ubedljivo ste bolji od kolega i nemate nikakvih prepreka u ostvarivanju zacrtanog plana. Odlična nedelja je pred vama, iskoristite je na pravi način.

Zdravlje: Nedostatak vitamina izaziva tegobe.

 

Čudesan spoj Merkura u Jarcu i punog Meseca donosi neočekivanu sreću

 

VODOLIJA

Ljubav: Jedna osoba u vašem okruženju zainteresovana je za vas, ali je stidljiva u pokazivanju naklonosti. Vrlo je oprezna jer se i vi ponašate kao da vam niko nije potreban. Obratite pažnju na svoje ponašanje.

Posao: Trudite se da ne pogrešite u proceni podataka na poslu. Neophodno je da se konsultujete sa iskusnijim kolegama jer je reč o poslovnom zadatku od velikog značaja. Koncentrišite se i uspeh neće izostati.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

 

RIBE

Ljubav: Želite da zaplivate u brojnim ljubavnim vodama. Više osoba interesuje se za vas, a vama odgovara prilika da imate više partnera. Potpuno ste se prepustili nerealnim vezama koje su u ovom trenutku jedina mogućnost.

Posao: Bivši kolega donosi vam informacije od izuzetnog značaja koje će vam obezbediti trajnu prednost na poslovnom polju ili tajni uticaj kod važne osobe. Sudbinski događaji na radnom mestu obeležiće sledeću nedelju.

Zdravlje: Skloni ste depresivnim epizodama.

makonda-tracker