Do 1. januara 2017. godine

Kineski nedeljni horoskop: Šta vas očekuje po ulasku u godinu Petla? Nikada ne biste pogodili...

0
Prema jednoj staroj legendi, Buda je pozvao sve životinje na veliku proslavu. Kako to obično biva, samo dvanaest životinja se odazvalo pozivu: pacov, bivo, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i svinja.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Buda je zbog poštovanja odlučio da svaka od tih životinja dobije jednu godinu u kojoj će posebno biti poštovana. U kineskom horoskopu svakih 12 godina ciklus se ponavlja, dok svaki čovek pripada znaku koji je vladao u godini u kojoj je rođen. Svaki kineski horoskopski znak ima dobrih i loših osobina, i svaki znak (životinja) ima drugačiji karakter. Prema godini u kojoj ste rođeni, kroz život vas prati harizma, uspeh i sreća.

 

Pacov

 

Predstojećeg vikenda vaš entuzijazam će biti na vrhuncu. Bićete duhoviti, šarmantni i visoko i duhovno ispunjeni. Ali zbog svega toga nećete moći da se uklopite sa okolinom, jer će retko ko moći da vas isprati. U četvrtak bi vam se sva snaga i pozitivitizam mogli okrenuti na lošu stranu, jer ćete previše toga preuzeti na sebe. To može izazvati niz neprilika, naročito ako budete govorili previše i pre nego što razmislite. Budite pažljivi sa prijateljima. Mnogi oko vas nisu iskreni u gledaju samo interes. Usporite malo!

 

Bivo

 

U ljubavi ste stabilni i pouzdani. Međutim, vaš partner bi mogao da se uplaši ukoliko postanete previše posesivni. Opustite se malo i nemojte previše insistirati na bilo čemu. Ne možete nikoga naterati da vas gleda drugačije nego kako on to hoće i može. Prihvatite ljude onakve kakvi su. Ako budete nežni i popustljivi, to će vam doneti dodatno dobro. Nedelja je povoljna za grupne projekte. Vikend posvetite sebi i relaksirajte se.

 

Tigar

 

Ove nedelje izdvojićete se iz gomile. Bićete primećeni i popularni. Imajte samopouzdanja kada su upitanju vaše veštine i odluke koje donosite. Neka vaš mozak bude uključen. Budite dobro skoncentrisani i sve što počnete završite. U sredu ćete imati mogućnost da sklopite partnerstvo sa nekim ko bi vam mogao biti značajan. Za vikend ćete biti kao leptir, imaćete puno doživljaja i zanimljivosti u rasporedu i lepršaćete. Pokušajte da ostanete prizemljeni u svemu tome.

 

Za neke se nebo prilično razigralo: Povratak starih ljubavi i velike životne promene na samom kraju 2016. godine

 

Zec

 

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, pa to isto očekujete i od svojih prijatelja i porodice. Ove nedelje bićete zauzeti projektima vezanim za vaš dom. Renoviranje, veliko spremanje ili sortiranje starih stvari je nešto što vas već dugo opterećuje i čeka. Sada je vreme da to rešite. Sve što budete planirali uspećete da obavite ako sa članovima porodice uspete da uspostavite stabilan odnos, a to ćete upravo postići mirnim i iskrenim razgovorom. Za vikend ćete biti u centru pažnje. Vaš šarm, pozivitan duh i entuzijazam, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

 

Zmaj

 

Ove nedelje ćete imati toliko posla da ćete morati da potražite pomoć. Nemojte se ustručavati i osećati loše, važno je samo da se posao uradi kako treba. Četvrtak će doneti povećanje tenzije na poslu i kod kuće. Vikend donosi veliku promenu intersovanja. Fokus će vam se promeniti sa do tada trenutnog interesovanja na nešto sasvim drugo. Druženje koje vas očekuje za vikend sa porodicom i prijateljima će doneti dugo željeni odmor i zabavu.

 

Zmija

 

Ove nedelje je bitno da se oslonite na bliski krug prijatelja. Promena koja dolazi u četvrtak će uticati na vas prilično neprijatno i osetićete se izgubljeno. Greške koje ste pravili u donošenju odluka moraćete ponovo preispitati. Razgovarajte sa ljudima kojima verujete. Možda ćete morati da promenite neke navike. Ne brinite, svaka promena je dobrodošla. Na bilo kakav problem da naiđete, ljudi će vam priskočiti u pomoć. Nemojte se ustručavati da je tražite.

 

Nastavak pročitajte na drugoj strani teksta...

 

 

makonda-tracker