Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 4. do 11. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 4. do 11. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Obratite pažnju na osobu rođenu u znaku Škorpije jer ona može da bude veoma zanimljiva u ovom periodu. Naglašeni aspekti za strast mogli bi da vam donesu tajnu vezu. Zgrabićete šansu za užitak, to je sasvim sigurno. Ipak, dobro pazite šta radite.

 

Posao: Zaista ste se umorili od rešavanja svojih i tuđih problema na poslu. Potreban vam je kraći odmor. Povedite računa jer bi u ovom periodu greške nastale nepažnjom mogle izuzetno skupo da vas koštaju. U telefonu imate podatke koje bi trebalo izbrisati.

 

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

 

BIK

 

Ljubav: Vodite razgovore koji nemaju nikakvog smisla. Pokušavate partneru da objasnite nešto što on neće da razume. Imate problem u komunikaciji i to vas košta živaca, a radi se o tome da druga strana ne shvata da je jedini krivac za probleme u vezi.

 

Posao: Zadovoljstvo u poslu izostaje, a ni novčani priliv ne odgovara vašim apetitima. Ne radi vam se i nadate se da je to prolaznog karaktera. Jedna vest o povoljnom razvoju situacije mogla bi da vas oraspoloži i pokrene.

 

Zdravlje: Stomačne tegobe.

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Primećujete da već duže vremena partner ne pokazuje interesovanje za vas. Uzrok je vaše ponašanje. Ne pridajete dovoljno pažnje njegovim potrebama i željama. Promenite se zarad zajedničke dobrobiti u ljubavi.

 

Posao: Raspoloženi ste za rad i pristupate obavezama sa entuzijazmom koji zarazno širite oko sebe. Pozicija Merkura u polju posla doprinosi poboljšanju loših međuljudskih odnosa koji vam odavno zadaju glavobolju.

 

Zdravlje: Problemi s grlom.


Pogledajte na sat: Šta radi vaš horoskopski znak između 6 i 8 ujutro?
 

RAK

 

Ljubav: Želite da isterate na čistinu nešto što vam nije jasno. Lojalnost partnera od velike je važnosti za vaš odnos u narednom periodu. Proveravate sve mada verujete da vam je partner odan. Sve je u najboljem redu i nema razloga za brigu i sumnju.

 

Posao: Imate na umu velike poslovne planove, ali za realizaciju treba da sačekate neko vreme. Mislite da možete da radite dva posla, ali to nije ni lako a ni moguće. Bilo bi najbolje da odustanete od nerealnih poduhvata.

 

Zdravlje: Dehidracija vam pravi probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker