Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 4. do 11. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 4. do 11. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Obratite pažnju na osobu rođenu u znaku Škorpije jer ona može da bude veoma zanimljiva u ovom periodu. Naglašeni aspekti za strast mogli bi da vam donesu tajnu vezu. Zgrabićete šansu za užitak, to je sasvim sigurno. Ipak, dobro pazite šta radite.

 

Posao: Zaista ste se umorili od rešavanja svojih i tuđih problema na poslu. Potreban vam je kraći odmor. Povedite računa jer bi u ovom periodu greške nastale nepažnjom mogle izuzetno skupo da vas koštaju. U telefonu imate podatke koje bi trebalo izbrisati.

 

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

 

BIK

 

Ljubav: Vodite razgovore koji nemaju nikakvog smisla. Pokušavate partneru da objasnite nešto što on neće da razume. Imate problem u komunikaciji i to vas košta živaca, a radi se o tome da druga strana ne shvata da je jedini krivac za probleme u vezi.

 

Posao: Zadovoljstvo u poslu izostaje, a ni novčani priliv ne odgovara vašim apetitima. Ne radi vam se i nadate se da je to prolaznog karaktera. Jedna vest o povoljnom razvoju situacije mogla bi da vas oraspoloži i pokrene.

 

Zdravlje: Stomačne tegobe.

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Primećujete da već duže vremena partner ne pokazuje interesovanje za vas. Uzrok je vaše ponašanje. Ne pridajete dovoljno pažnje njegovim potrebama i željama. Promenite se zarad zajedničke dobrobiti u ljubavi.

 

Posao: Raspoloženi ste za rad i pristupate obavezama sa entuzijazmom koji zarazno širite oko sebe. Pozicija Merkura u polju posla doprinosi poboljšanju loših međuljudskih odnosa koji vam odavno zadaju glavobolju.

 

Zdravlje: Problemi s grlom.


Pogledajte na sat: Šta radi vaš horoskopski znak između 6 i 8 ujutro?
 

RAK

 

Ljubav: Želite da isterate na čistinu nešto što vam nije jasno. Lojalnost partnera od velike je važnosti za vaš odnos u narednom periodu. Proveravate sve mada verujete da vam je partner odan. Sve je u najboljem redu i nema razloga za brigu i sumnju.

 

Posao: Imate na umu velike poslovne planove, ali za realizaciju treba da sačekate neko vreme. Mislite da možete da radite dva posla, ali to nije ni lako a ni moguće. Bilo bi najbolje da odustanete od nerealnih poduhvata.

 

Zdravlje: Dehidracija vam pravi probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav: Iznenadićete se sopstvenom reakcijom na staru ljubav. Ne treba započinjati nešto što otvara stare rane, a ne nudi ništa moguće. Neptun će vam rasplamsati maštu, ali ipak takva emotivna romansa nije realna.

 

Posao: Otežavajuće faktore na poslu ne možete ni da uklonite, a ni da izbegnete. Moraćete da prihvatite da ne možete menjati niti prilagođavati okruženje u poslu. Budite staloženi kada budu pokušali da isprovociraju vašu reakciju.

 

Zdravlje: Otežano varenje.

 

DEVICA

 

Ljubav: Izgleda da igrate na sve ili ništa, ali vam aspekti Venere nisu naročito naklonjeni. Nedostatak takta i strpljenja mogao bi skupo da vas košta u ovom periodu. Ako se ne stabilizujete, nevolje su vam izvesne.

 

Posao: Iako imate vrlo visoko mišljenje o sebi, pokušajte da razumete da niste vi mera uspeha. Uran traži da promenite ponašanje u izmenjenim poslovnim okolnostima, a vi terate po starom. Imaćete loše rezultate ako nastavite tvrdoglavo da insistirate na starim obrascima.

 

Zdravlje: Osećate bol u grudima koji vas brine.

 

Snažna poruka mesečne tarot karte: Da, svi u sebi imamo čistu i vedru, nedužnu dušu
 

VAGA

 

Ljubav: Ljubavni odnosi ulaze u mirniju i znatno prijatniju fazu jer ste oboje zadovoljni sobom, pa samim tim i partnerom. Jedno pitanje je zanemareno, ali postaviće se u razgovoru. Mudro razmisliste o svemu pre nego što date svoj konačan odgovor.

 

Posao: Izbegavate dve osobe na radnom mestu jer vidite kako se ophode prema vama. Ne dozvolite sebi da se potcenjujete, jer to je ono što svojim stavom i pritiskom zapravo očekuju od vas. Spremite se za zamku koju su vam napravile kolege.

 

Zdravlje: Bolovi u potkolenici leve noge.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Fantastičan period u ljubavi provodite s partnerom daleko od očiju drugih. Posvećeni ste vezi i od nje dobijate snagu za sve. Mislite na voljenu osobu svakog trena, a i on vam na delu pokazuje koliko vas voli.

 

Posao: Radite više od drugih, ali ne zarađujete više od njih. Uvideli ste kako treba manje da se trošite i odmerenije radite. Štedite svoju snagu jer ne morate biti najbolji ukoliko za to niste adekvatno plaćeni. Ostvarujte uspehe u drugim aspektima života.

 

Zdravlje: Bolovi koje povremeno osećate dolaze iz bešike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Aspekti Venere donose vam osobu koja dolazi povremeno u vaš život. Pripremite se za prilično zanimljiva dešavanja. Odustanite od idealnog principa i zadovoljite se mogućim izborom. Takav stav je u vašem najboljem interesu.

 

Posao: Mnogo radnih časova provešćete u naporu da ostvarite zacrtani plan. Uspećete krajem nedelje u tome, ali s velikim umorom kao posledicom izgaranja na poslu. Uzdrmaće vas jedno obaveštenje o bivšim kolegama jer i vi možete biti u sličnoj situaciji.

 

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

JARAC

 

Ljubav: Znatno mlađa osoba ušetaće u vaše vidno polje. Ukoliko ste slobodni, može se razviti neočekivano lep emotivni odnos. Pustite tu osobu da se pokaže, a vi strpljivo sačekajte svojih pet minuta za reakciju. Čuda su moguća!

 

Posao: Pozicija Marsa podstiče vas na naporan rad i disciplinu. Očekujete od svih drugih isto ponašanje, ali ono će izostati. Starija osoba mogla bi da vam predloži dodatnu poslovnu aktivnost. Prihvatite bez mnogo razmišljanja.

 

Zdravlje: Borite se s nesanicom.

 

Veliki zdravstveni horoskop: Novembar donosi iznenađenja - kojim znacima se savetuje da budu na oprezu?

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Na zvezdanom nebu pokazuje se da postoji idealna osoba. Savršena komunikacija, ali i fizičko privlačenje sasvim su očigledni. Polako i odmereno prepustite se toku koji vodi u ljubav. Kad odustanete, dobijete najbolje, zar ne?

 

Posao: Klanovi i timovi na poslu nimalo vas ne zanimaju, ali oni se upravo stvaraju. Ne znate kojoj strani da se priklonite jer nijedna grupa nije sjajna. Ostanite po strani i sačekajte da vreme pokaže šta bi trebalo učiniti.

 

Zdravlje: Upala sinusa izaziva glavobolju.

 

RIBE

 

Ljubav: Izabrali ste zauzetu osobu i zato ste nezadovoljni. Smeta vam što niste jedini izbor, već se nalazite na drugom mestu emotivnih prioriteta. Očigledno je da među vama postoje emocije, ali strast je oslabljena.

 

Posao: Lažna obećanja su sve što imate u ovom trenutku. Očekivali ste veću pomoć i podršku u poslovnim poduhvatima, ali ništa od toga. Nervozni ste zbog toga i skloni da budete izuzetno neprijatni prema saradnicima. Ipak, znajte da je vaša pogrešna procena dovela do toga.

 

Zdravlje: Preterujete sa alkoholom.

 

 

makonda-tracker