Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. oktobra do 4. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 28. oktobra do 4. novembra
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Ovaj period karakteriše napeta atmosfera u odnosima sa partnerom. Eksplozivne reakcije moguće su sa vaše strane, ali suprotna strana dobro zna kad treba da se povuče. Imajte na umu da je kriza privremena. Mudro sačekajte bolji period.

Posao: Izuzetno ste naporni u poslovnoj saradnji. Pozicija Marsa čini da budete tvrdoglavi i nepopustljivi. Rezultate možete očekivati ako radite na projektima koji su izuzetno naporni u svakom segmentu.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

 

DEVICA

 

Ljubav: Osećate da vam već duže vreme nešto nedostaje i nadate se da ćete otkriti o čemu je reč. Razmislite dobro i konsultujte se sa pravim prijateljem. Moguće je da ćete prema svemu promenite odnos.

Posao: Radite iste poslove i nije ni čudno što vam je dosadno. Podnosite ono što morate jer znate da novog radnog mesta nema na vidiku. Postavite sebi cilj u ranim jutarnjim časovima i imaćete vremena za uživanje.

Zdravlje: Neophodno je da zakažete pregled kod stomatologa.

 

Venera je u Strelcu do 12. novembra: Magične ljubavi priskaču u pomoć u OVOM periodu materijalnih gubitaka!
 

VAGA

 

Ljubav: Slobodnim Vagama ljubav je moguća sa starijom osobom koja ne privlači izgledom, ali se šarmom izdvaja od svih. Ovo je veoma povoljan trenutak da promenite dioptriju u ljubavnom životu. Moglo bi da bude iznad svih vaših očekivanja.

Posao: Novac vam stiže sa nekoliko strana i uspećete da platite nepredviđene troškove. Vodite računa o osobi koja već duže vreme ima negativan stav prema vama jer to može da preraste u neku vrstu napada na vaše pozicije.

Zdravlje: Nedostatak apetita.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Tajne odnose ljubomorno čuvate od očiju drugih jer znate da se mnogi ne bi složili s vašim izborom. Ne znate šta da radite, ali sigurno je da uživate udvoje. Zauzete osobe uvek nanesu bol u jednom trenutku, a vi to svakako ne želite.

Posao: Imate priliku da se istaknete jer ubedljivo delujete na svim poljima. Pažnju bi trebalo da usmerite na nova partnerstva. Jupiter vam donosi dobrobit na svakodnevnom nivou. Iskoristite aspekte na najbolji mogući način.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker