Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. oktobra do 4. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 28. oktobra do 4. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

 

Ljubav: Zbog nepovoljnih aspekata, moguće su nesuglasice sa partnerom. Nešto što nije bilo naglas saopšteno, sada postaje problem o kome mora da se razgovara. Vodite računa kako se obraćate voljenoj osobi. Prilika za rešavanje problema ukazaće se krajem nedelje.

Posao: Veoma povoljan trenutak za naplatu truda koji ste uložili. Novac pristiže sa dve strane i donosi vam veliko zadovoljstvo. Aspekti su povoljni za neke nove prilike o kojima niste ni razmišljali.

Zdravlje: Zadovoljavajuće.

 

BIK

 

Ljubav: Očekujete od bivšeg partnera da nešto uradi, mada ste svesni da to neće biti moguće. Nadate se neverovatnom obrtu, a znate da je to neizvodljivo. Jedna situacija odagnaće vam sve zablude. Proverite šta zaista želite.

Posao: Novac vam je najveći problem u ovom periodu. Ne radi vam se jer vidite da je priliv sve manji. Nepovoljni aspekti Venere utiču na finansijsko stanje, što direktno izaziva vaše nezadovoljstvo. Strpite se i trošite ono što ste uštedeli.

Zdravlje: Prehlada može da potraje.

 

Dok spone pucaju, morate da znate: Dve nedelje koje su pred nama ključne su za SVE PROMENE
 

BLIZANCI

 

Ljubav: Partner se ne trudi oko vas i vidite da mu ne značite onoliko koliko ste se nadali. Očekivanja spustite na donju granicu jer jedino tako možete da izdržite. Pogledajte vezu u celini, a ne samo kratkotrajni loš period u kojem se nalazite.

Posao: Na više sastanaka ostavili ste odličan utisak i postavili sebe u centar posla. Entuzijazam kojim odišete, vidljiv je i fascinantan. O vama se govori kao o osobi koja postiže rezultate više od očekivanih.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

 

RAK

 

Ljubav: Tvrdoglavi ste i nepopustljivi kada postavljate zahteve voljenoj osobi. Želite da se osetite sigurno i zaštićeno. Potreban vam je dokaz da je partner spreman da za vas uradi sve i ne umete da prihvatite polovične odnose u ljubavnom životu.

Posao: Ne vidite rešenje za novonastalu situaciju. Morate da radite ono što vam se kaže, a jasno je da će vas to odvesti u još veći problem. Jedino vi vidite nesagledive posledice. Sačekajte i vreme će pokazati da ste bili u pravu.

Zdravlje: Učestale su mučnine posle obroka. Posetite gastroenterologa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Ovaj period karakteriše napeta atmosfera u odnosima sa partnerom. Eksplozivne reakcije moguće su sa vaše strane, ali suprotna strana dobro zna kad treba da se povuče. Imajte na umu da je kriza privremena. Mudro sačekajte bolji period.

Posao: Izuzetno ste naporni u poslovnoj saradnji. Pozicija Marsa čini da budete tvrdoglavi i nepopustljivi. Rezultate možete očekivati ako radite na projektima koji su izuzetno naporni u svakom segmentu.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

 

DEVICA

 

Ljubav: Osećate da vam već duže vreme nešto nedostaje i nadate se da ćete otkriti o čemu je reč. Razmislite dobro i konsultujte se sa pravim prijateljem. Moguće je da ćete prema svemu promenite odnos.

Posao: Radite iste poslove i nije ni čudno što vam je dosadno. Podnosite ono što morate jer znate da novog radnog mesta nema na vidiku. Postavite sebi cilj u ranim jutarnjim časovima i imaćete vremena za uživanje.

Zdravlje: Neophodno je da zakažete pregled kod stomatologa.

 

Venera je u Strelcu do 12. novembra: Magične ljubavi priskaču u pomoć u OVOM periodu materijalnih gubitaka!
 

VAGA

 

Ljubav: Slobodnim Vagama ljubav je moguća sa starijom osobom koja ne privlači izgledom, ali se šarmom izdvaja od svih. Ovo je veoma povoljan trenutak da promenite dioptriju u ljubavnom životu. Moglo bi da bude iznad svih vaših očekivanja.

Posao: Novac vam stiže sa nekoliko strana i uspećete da platite nepredviđene troškove. Vodite računa o osobi koja već duže vreme ima negativan stav prema vama jer to može da preraste u neku vrstu napada na vaše pozicije.

Zdravlje: Nedostatak apetita.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Tajne odnose ljubomorno čuvate od očiju drugih jer znate da se mnogi ne bi složili s vašim izborom. Ne znate šta da radite, ali sigurno je da uživate udvoje. Zauzete osobe uvek nanesu bol u jednom trenutku, a vi to svakako ne želite.

Posao: Imate priliku da se istaknete jer ubedljivo delujete na svim poljima. Pažnju bi trebalo da usmerite na nova partnerstva. Jupiter vam donosi dobrobit na svakodnevnom nivou. Iskoristite aspekte na najbolji mogući način.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Bezvoljni ste, apatični i ne znate kako da sakrijete neraspoloženje. Jednoj osobi stalo je do vas, ali vi ništa ne osećate. Ne želite da joj dajete lažnu nadu. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju fazu neraspoloženja koja je prolaznog karaktera.

Posao: Zaboravili ste na obećanje koje ste dali. Trebalo je da uradite jedan neprijatan posao za kolegu, ali to ste smetnuli s uma. Uradite ono što se od vas očekuje i nakon toga sigurno ćete biti ponosni na sebe.

Zdravlje: Moguć je blaži oblik depresije.

 

JARAC

 

Ljubav: Teško podnosite to što partner nema vremena za vas, a ova nedelja upravo je takva. Trenuci koje provodite zajedno nisu dovoljni za vaše ljubavne apetite. Iznenađenje u toku dana promeniće postojeći odnos nabolje.

Posao: Trebalo bi da obavite potpuno nov radni zadatak i pitate se da li ste sposobni za to. Bez razloga osećate nesigurnost. Posle prvobitnog straha, krenućete u realizaciju posla bez ikakvih problema. Gubitak dokumenata moguć je za vreme pauze na poslu.

Zdravlje. Nervoza.

 

Period vladavine Škorpije: Šta je sa propuštenim šansama, tajnim ljubavima, neostvarenim željama?

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Osoba za koju ste se zainteresovali kao da se plaši vaših reakcija. Ne znate da li da preduzmete nešto ili da čekate i vidite šta će od svega toga ispasti. Savet je da sačekate idealan trenutak za akciju ili inicijativu prepustite drugoj strani.

Posao: Radno okruženje odlikuju neobična dešavanja i imate utisak da ste u prilici da budete između dve vatre. Potrebno je da se postavite mudro i postupite diplomatski, sarađujući s obe strane. Promene vam tek slede.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

 

 

RIBE

 

Ljubav: Tražite nešto čega, sasvim je očigledno, nema. Želite ono što ne postoji i to ćete shvatiti na teži način. Oni koji imaju partnera, neka se spreme za neku vrstu sitnog razočaranja, uzdržavajući se da od toga naprave veliki problem.

Posao: Često pravite pauze jer ste premoreni, a prilike za odmor ne postoje. Ne znate zašto nemate motivaciju da radite, a zapravo je novac najveći razlog za to. Greške koje pravite tolerišu se zbog toga što ste se pokazali u prethodnom periodu.

Zdravlje: Povišena temperatura sredinom nedelje.

 

makonda-tracker