Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 14. do 21. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 14. do 21. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Očekujete od partnera više od onoga što može da vam pruži. Insistirate na odnosu koji samo vama odgovara i ne sagledavate realno stanje stvari. Obuzdajte svoja očekivanja da ne biste opteretili voljenu osobu.

Posao: Počinje značajan period u kome ćete raditi za dve osobe ili na dva radna mesta. Srećom, vama previše posla nikada nije bilo opterećujuće. Možete da ostvarite sve što isplanirate. Proverite greške i propuste saradnika, sigurno će ih biti.

Zdravlje: Napetost je vidljiva, zato nađite način da se opustite.

 

 

BIK

Ljubav: Romantični trenuci sa partnerom mogući su zahvaljujući poziciji Venere. Atmosfera koju osećate unosi radost u vašu svakodnevicu. Ljubomora koju ispoljavate, posledica je naglašenih strasti pa je zbog toga podnošljiva.

Posao: Mnogo poslovnih obaveza očekuje vas u ovoj nedelji. Osiguran je uspeh na svim nivoima, ali i raspoloženje koje prati radne pobede. Zahvaljujući poziciji Jupitera, imaćete blistave trenutke na poslovnom planu. Pokažite zahvalnost osobama koje su vam pomogle na putu do pobede.

Zdravlje: Problemi urogenitalne prirode.

 

Da li ste među njima: Ova 3 horoskopska znaka u oktobru očekuje velika ljubav!
 

BLIZANCI

Ljubav: Naglašena ljubomora koju partner pokazuje, ne čini vas zadovoljnom osobom. Pokušavate da objasnite ono što voljena osoba ne može da razume. Nepotrebno se raspravljate i podižete tenziju. Sačekajte bolji trenutak za ozbiljne razgovore.

Posao: Provereno dobar savet dobili ste od osobe koju uvažavate, ali zbog upliva Neptuna oklevate i razmišljate o posledicama takve odluke. Samo rešavanje problema donosi razrešenje, a odlaganjem dodatno komplikujete stvari.

Zdravlje: Napetost vratnih mišića posledica je stresa kojem ste izloženi.

 

RAK

Ljubav: Osećate zamor u partnerskim odnosima i to je više nego očigledno. Čini vam se da se sve pretvorilo u neku vrstu moranja, a ne iskrenu želju i zadovoljstvo. Zato ste pomalo demoralisani i ništa ne preduzimate.

Posao: Na pomolu su problemi iz prošlog perioda koje morate hitno da rešite. Propust koji je učinjen mora se ispraviti. Proverite sve informacije koje imate pre nego što se bacite na obavljanje radnih zadataka.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker