Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 14. do 21. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 14. do 21. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Očekujete od partnera više od onoga što može da vam pruži. Insistirate na odnosu koji samo vama odgovara i ne sagledavate realno stanje stvari. Obuzdajte svoja očekivanja da ne biste opteretili voljenu osobu.

Posao: Počinje značajan period u kome ćete raditi za dve osobe ili na dva radna mesta. Srećom, vama previše posla nikada nije bilo opterećujuće. Možete da ostvarite sve što isplanirate. Proverite greške i propuste saradnika, sigurno će ih biti.

Zdravlje: Napetost je vidljiva, zato nađite način da se opustite.

 

 

BIK

Ljubav: Romantični trenuci sa partnerom mogući su zahvaljujući poziciji Venere. Atmosfera koju osećate unosi radost u vašu svakodnevicu. Ljubomora koju ispoljavate, posledica je naglašenih strasti pa je zbog toga podnošljiva.

Posao: Mnogo poslovnih obaveza očekuje vas u ovoj nedelji. Osiguran je uspeh na svim nivoima, ali i raspoloženje koje prati radne pobede. Zahvaljujući poziciji Jupitera, imaćete blistave trenutke na poslovnom planu. Pokažite zahvalnost osobama koje su vam pomogle na putu do pobede.

Zdravlje: Problemi urogenitalne prirode.

 

Da li ste među njima: Ova 3 horoskopska znaka u oktobru očekuje velika ljubav!
 

BLIZANCI

Ljubav: Naglašena ljubomora koju partner pokazuje, ne čini vas zadovoljnom osobom. Pokušavate da objasnite ono što voljena osoba ne može da razume. Nepotrebno se raspravljate i podižete tenziju. Sačekajte bolji trenutak za ozbiljne razgovore.

Posao: Provereno dobar savet dobili ste od osobe koju uvažavate, ali zbog upliva Neptuna oklevate i razmišljate o posledicama takve odluke. Samo rešavanje problema donosi razrešenje, a odlaganjem dodatno komplikujete stvari.

Zdravlje: Napetost vratnih mišića posledica je stresa kojem ste izloženi.

 

RAK

Ljubav: Osećate zamor u partnerskim odnosima i to je više nego očigledno. Čini vam se da se sve pretvorilo u neku vrstu moranja, a ne iskrenu želju i zadovoljstvo. Zato ste pomalo demoralisani i ništa ne preduzimate.

Posao: Na pomolu su problemi iz prošlog perioda koje morate hitno da rešite. Propust koji je učinjen mora se ispraviti. Proverite sve informacije koje imate pre nego što se bacite na obavljanje radnih zadataka.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

 

LAV

Ljubav: Slobodni Lavovi mogli bi da se sretnu sa osobom koju odavno poznaju. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu osetiti novi talas strasti u postojećem odnosu. Uzbudljivi i zanimljivi događaji podižu vam raspoloženje.

Posao: Preterani zahtevi na poslu, prete da vam poljuljaju samopouzdanje. Osećate da ne možete da odgovorite izazovima i polako posustajete. Vreme je za kraći predah ili, ukoliko ste u mogućnosti, duži odmor. Ne pokušavajte da premašite sopstvene mogućnosti.

Zdravlje: Donji deo leđa trpi veliko opterećenje.

 

 

DEVICA

Ljubav: Čini vam se da vas partner zanemaruje i nema dovoljno interesovanja za vas. Sve drugo postaje zanimljivo, samo ne ono što vam je oboma nekada bilo važno, a to je ljubav. Slobodne Device svakoj novoj osobi nalaze neku grešku i manu.

Posao: Dobri odnosi sa kolegama doprinose boljem učinku na poslu. Otvaraju se nove poslovne mogućnosti koje samo zvuče primamljivo. Ostanite na postojećem mestu i zadržite svoj mir. Prave prilike tek vam dolaze.

Zdravlje: Problemi sa metabolizmom.

 

Mesec nas vodi u nepoznato: Šta krije oktobarska tarot karta?
 

VAGA

Ljubav: Opsednuti ste sobom, samo na sebe mislite i ozbiljno preterujete u tome. Astrološka preporuka je da što pre promenite način ponašanja. Očekujte poklon od bliske osobe u ovom periodu.

Posao: Povremeno ćete se naći u centru nepovoljnih događaja. Bez obzira na konačni rezultat, to će vas toliko iscrpeti da ni za šta nećete imati volje nakon radnog vremena. Imate želju da se sklonite od svega.

Zdravlje: Stopala su vam preosetljiva.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Strasna nedelja je pred vama u kojoj se budi nekontrolisano interesovanje za voljenu osobu. Partner je zapanjen promenom ponašanja, ali to mu istovremeno i mnogo prija. Predstojeći buran period svakako će vam doneti trenutke za pamćenje.

Posao: Entuzijazam koji pokazujete za nove poslove naprosto je zarazan i svi se trude da se ponašaju baš kao i vi. Svakodnevno radite jer želite da ostvarite nemoguće rezultate. Uspeh je zagarantovan. Ipak, budite oprezni pri kraju radnog vremena.

Zdravlje: Ne prija vam hladnoća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Uporno pokušavate da nešto postignete u propaloj vezi. Odustanite od toga jer vam predstoji nova ljubav, najverovatnije u krugu najbližih prijatelja. Prepustite se svim srcem novim emotivnim odnosima, a na stare zaboravite što pre.

Posao: Iznenadni problem u jutarnjim časovima obeležiće čitavu predstojeću nedelju. Odustanite od starih načina ponašanja i prihvatite nove obrasce. Time ćete sprečiti mnogo problematičnih situacija u narednom periodu.

Zdravlje: Problem sa vidom.

 

Pohlepa, ponos, neumerenost: Svaki horoskopski znak ima svoj greh! (FOTO)

 

JARAC

Ljubav: Emotivni ste i izuzetno nežni u kontaktu sa voljenom osobom. Zbog velike brižnosti koju ispoljavate, emotivni odnosi su stabilni i zadovoljavaju obostrane potrebe. U ovom trenutku najlepše vam je u paru.

Posao: Predlažete drugima da rade bolje, a ni vi sami ne možete da ostvarite ono što ste nekada s lakoćom radili. Ne sagledavate svoje postupke ni tuđe mogućnosti na pravi način pa zato i pravite mnogo grešaka. Zastanite na trenutak i budite malo kritičniji.

Zdravlje: Bol u slepoočnicama.

 

 

VODOLIJA

Ljubav: Tenzija u partnerskim odnosima ne prestaje. Ne razumete šta voljena osoba od vas očekuje i zašto se stalno ljuti. Svi znaju da vi ne podnosite bilo kakav pritisak, ali u ovom trenutku obuzdajte reakcije i nikako ne ulazite u raspravu.

Posao: Stabilni odnosi i kontinuirane dobre odluke dovode vas do željenog cilja, a to je timski uspeh. Vi ste uvek predvodnik koji ima najbolje ideje u poslu, što neće ostati nezapaženo. Iako ne volite da budete u centru pažnje, ovakav rasplet svakako će vam prijati.

Zdravlje: Muči vas kašalj.

 

 

RIBE

Ljubav: Predivni trenuci u velikom društvu oplemenjuju vaš partnerski odnos. Često ste i rado viđeni u paru zajedno, što vam u svakom smislu imponuje. Sijate od sreće samo kada ste pored voljene osobe. Iskoristite ovaj period da tako i ostane.

Posao: Uvek ste spremni da pomognete i zbog toga ste omiljeni kod svojih kolega. Vaš doprinos u poslu je nemerljiv iako neki pokušavaju da ga ospore. Prihvatite da vas u ovoj nedelji očekuje mnogo toga pozitivnog, ali i nekoliko negativnih okolnosti.

Zdravlje: Potrebno je da unosite više vitamina.

makonda-tracker