Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 23. do 30. septembra
foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Dominirate u ljubavnim odnosima i to vam prija. Slobodni Lavovi mogu očekivati udvaranje neobične osobe, što ih može usrećiti na duže staze. Dodatno zadovoljstvo može prestavljati divan ručak ili večera koji će biti osnova za dalje upoznavanje.

Posao: Posle duže pauze i odmora koji ste zaslužili, vreme je za nove radne pobede. Usredsredite se na predstojeće obaveze i sastanke na kojima se očekuje vaše aktivno učešće. Proverite informacije koje do vas stižu jer je moguće da su pogrešne.

Zdravlje: Kožni osip.

 

DEVICA

Ljubav: Na pomolu je poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom. Pokažite se u najboljem svetlu jer na duže staze ovakvo poznanstvo može voditi ka trajnom odnosu. Aspekti Venere naklonjeni su vam u svakom pogledu.

Posao: Blaga stagnacija u narednom periodu ne treba da vas obeshrabri jer neće dugo potrajati. Nastavite svoj angažman na poslovnom planu i bićete zadovoljni rezultatima. Pogledajte da li su sve obaveze izmirene na vreme. Pitanje novca nije sporno.

Zdravlje: Prijala bi vam relaks masaža jer ste veoma napeti.

 

Zvezda: Šta krije tarot karta ovog meseca?
 

VAGA

Ljubav: Stalno odmeravate koliko dobijate i pružate u vezi i nikako ne možete da se opustite. Bez ikakvih osnova sumnjate da niste dovoljno voljeni. Tražite dokaze ljubavi na pogrešan način. Poklon će raspršiti sve sumnje.

Posao: Novac koji vam pristiže sa više strana biće potrošen u rekordnom roku. Obećanja koja dajete ne možete da ispunite, ali vi to ipak činite. Neozbiljno se ponašate, međutim, sve će ipak biti u redu. Možda će vas uplašiti sudski poziv, ali bez razloga.

Zdravlje: Upala urogenitalnog trakta.

 

ŠKORPIJA:

Ljubav: Sačuvajte ljubavni elan za one koji to zaista svojim ponašanjem i stavom zaslužuju. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko budete pustili da vas vodi intuicija. Ovo je period u kom bi partner trebalo da bude apsolutno siguran u vašu naklonost.

Posao: Ovo je period u kom je moguć iznenadni finansijski dobitak. To će biti još jedna potvrda vaše poslovne umešnosti i svakako će vam prijati. Ipak, ukoliko želite dalji napredak, trebalo bi da imate na umu da nije sve u novcu.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker