Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 23. do 30. septembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Usmerenost na partnera, posledica je pozicije Jupitera koji utiče na to da vaš emotivni život trenutno bude važniji i od vas samih. Želja da se ugodi osobi s kojom ste u vezi ili braku, sve je veća. Potreba da se odnos razvija sada je obostrana, pa je sasvim sigurno da vam predstoji period posvećivanja.

Posao: Dobijanje očekivane podrške od strane autoriteta, sasvim je izvesno i korisno u narednom periodu. Ozbiljno prihvatite savete i sugestije jer je samo tako moguće ostvariti ono što ste zacrtali. Ukoliko se pojavi neočekivani problem, savet je da istrajete u svojim naporima.

Zdravlje: Problemi sa donjim delom leđa.

 

BIK

Ljubav: Nastavlja se period upoznavanja potencijalnog partnera u širem poslovnom krugu. Znatno starija osoba pokazaće naklonost prema vama, ali vi sami procenite da li vam to odgovara. Vodite računa o mogućim negativnim posledicama na radnom mestu.

Posao: Udaljavanje od posla i obaveza ne donosi dobitak. Fokusirajte se na ono što je najvažnije i ne dozvolite da vam prolazne stvari odvlače pažnju. Podignite nivo radne energije, jer to od vas zahteva pozicija Urana.

Zdravlje: Vrtoglavice su moguće u jutarnjim satima.

 

BLIZANCI

Ljubav: Zavodljivost koju posedujete, emitovaćete svuda oko sebe. Plenite pažnju gde god da se pojavite, ali ne zaboravite da pored osećanja zadovoljstva, ovakvo stanje stvari na ostalim frontovima može biti opasno. Dobro razmislite pre nego što se prepustite višestrukim uživanjima.

Posao: Precenjujete svoje trenutne mogućnosti. Pozicija Saturna ograničava vas u svemu i vi zbog toga negodujete. Realnije procenite sebe i svoje planove, i strpite se dok loši tranziti ne prođu. Obradovaće vas neočekivana poslovna ponuda.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

 

Magija lunarne eklipse do februara 2017. godine: Sudbina u periodu pomračenja Meseca u Ribama
 

RAK

Ljubav: Previše ste usredsređeni samo na sebe. Zapostavljate partnera i njegove potrebe, što može dovesti do neprijatnosti. Povređujete osobu pored sebe i zbog toga vam kasnije može biti žao. Nedostatak brige koju pokazujete zaista je zapanjujući.

Posao: Flert na poslu vam prija, ali može da bude nepovoljan za vas. Zauzdajte svoju potrebu za dopadanjem jer nema realne osnove da se bilo šta od toga ostvari. Varate sebe, a druge obmanjujete bez ikakve realne potrebe.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Dominirate u ljubavnim odnosima i to vam prija. Slobodni Lavovi mogu očekivati udvaranje neobične osobe, što ih može usrećiti na duže staze. Dodatno zadovoljstvo može prestavljati divan ručak ili večera koji će biti osnova za dalje upoznavanje.

Posao: Posle duže pauze i odmora koji ste zaslužili, vreme je za nove radne pobede. Usredsredite se na predstojeće obaveze i sastanke na kojima se očekuje vaše aktivno učešće. Proverite informacije koje do vas stižu jer je moguće da su pogrešne.

Zdravlje: Kožni osip.

 

DEVICA

Ljubav: Na pomolu je poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom. Pokažite se u najboljem svetlu jer na duže staze ovakvo poznanstvo može voditi ka trajnom odnosu. Aspekti Venere naklonjeni su vam u svakom pogledu.

Posao: Blaga stagnacija u narednom periodu ne treba da vas obeshrabri jer neće dugo potrajati. Nastavite svoj angažman na poslovnom planu i bićete zadovoljni rezultatima. Pogledajte da li su sve obaveze izmirene na vreme. Pitanje novca nije sporno.

Zdravlje: Prijala bi vam relaks masaža jer ste veoma napeti.

 

Zvezda: Šta krije tarot karta ovog meseca?
 

VAGA

Ljubav: Stalno odmeravate koliko dobijate i pružate u vezi i nikako ne možete da se opustite. Bez ikakvih osnova sumnjate da niste dovoljno voljeni. Tražite dokaze ljubavi na pogrešan način. Poklon će raspršiti sve sumnje.

Posao: Novac koji vam pristiže sa više strana biće potrošen u rekordnom roku. Obećanja koja dajete ne možete da ispunite, ali vi to ipak činite. Neozbiljno se ponašate, međutim, sve će ipak biti u redu. Možda će vas uplašiti sudski poziv, ali bez razloga.

Zdravlje: Upala urogenitalnog trakta.

 

ŠKORPIJA:

Ljubav: Sačuvajte ljubavni elan za one koji to zaista svojim ponašanjem i stavom zaslužuju. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko budete pustili da vas vodi intuicija. Ovo je period u kom bi partner trebalo da bude apsolutno siguran u vašu naklonost.

Posao: Ovo je period u kom je moguć iznenadni finansijski dobitak. To će biti još jedna potvrda vaše poslovne umešnosti i svakako će vam prijati. Ipak, ukoliko želite dalji napredak, trebalo bi da imate na umu da nije sve u novcu.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Saturn i dalje utiče na svaku sferu vašeg života, a vi imate utisak da je ipak najteže s emocijama. Pokušajte da budete strpljivi i prihvatite ovakvo stanje stvari jer samo tako možete doći do onoga što želite. Ne zaboravite da je ljubav ono što vas pokreće i da se čekanje isplati.

Posao: Potrebno je da naučite mnogo novih stvari ukoliko želite da idete u korak sa poslovnim prilikama koje se ukazuju. Ukazane šanse nemojte da propuštate. Uložite napor kako biste se usavršavali jer će vam se to višestruko isplatiti.

Zdravlje: Otežano varenje usporava metabolizam.

 

JARAC

Ljubav: Posle veoma neobičnog perioda u kome su posao i ljubav bili isprepleteni, sada konačno ponovo imate mogućnost da svoju privatnost sakrijete od očiju javnosti. Prijaće vam mirni trenuci udvoje, u to nema sumnje.

Posao: Ovo je period u kome ćete morati da ispravite nekoliko grešaka koje ste napravili. Srećom, to vam neće oduzeti previše vremena. Budite racionalni i efikasno se posvetite poslu kako biste uspeli da sanirate ono što ste loše uradili.

Zdravlje: Nervozu ublažite umerenom fizičkom aktivnošću.

 

Srećan rođendan vazdušnom znaku izraženog intelekta i pronicljivog uma!

 

VODOLIJA

Ljubav: Jupiter pozicioniran u Vagi donosi zanimljive susrete koji će slobodnim Vodolijama svakako uneti osveženje na emotivnom planu. Ovakve prilike se ne propuštaju. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu očekivati harmoničan odnos sa svojim partnerima.

Posao: Mogućnost da konačno ostvarite ideje koje ste imali čini vas zadovoljnima, što se reflektuje na vaše poslovne rezultate. Ipak, nemojte da zaboravite i na svakodnevne obaveze.

Zdravlje: Preporučuje se raznovrsna ishrana.

 

RIBE

Ljubav: Nebo vam je naklonjeno, a pred vama je period novih poznanstava preko prijatelja. Iako to ne očekujete, postoje uslovi za uspostavljanje trajnijih emotivnih veza. Posebno obratite pažnju na osobe rođene u znaku Device.

Posao: Nakon duže pauze, aspekti na poslovnom planu postaju izuzetno povoljni. Prijatno će vas iznenaditi ponude koje niste očekivali. Kako biste doneli pravu odluku u pogledu daljeg poslovnog napredovanja, uvažite savet starijeg i iskusnijeg kolege.

Zdravlje: Napeti ste i nervozni.

 

 

makonda-tracker