Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 9. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 2. do 9. septembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Od partnera očekujete da vam pokazuje naklonost u svakodnevnom životu. Delujete malo površno u svom ponašanju. Previše ste pasivni, jer ništa ne preduzimate, a mnogo toga očekujete. Morate sami da preduzmete određene korake ukoliko želite promenu.

Posao: Povećan obim posla predstavlja vam veliki problem jer nemate dovoljno snage da sve postignete. Tražite pomoć sa strane i sami ne možete da izgurate ono što ste zacrtali. Budite pažljivi i smireni, moguća je nezgoda na radnom mestu.

Zdravlje: Muči vas nesanica.

 

 

BIK

Ljubav: Konačno možete da odahnete kad je ljubav u pitanju. Predstoje vam lepi trenuci i svaki dan je priča ljubavi za sebe. Poznanstvo preko partnera donosi priliku za novi posao. Iskoristite ono što vam se nudi.

Posao: Naredni period donosi mnogo poslovnih obaveza. Ništa vam neće biti teško i uradićete sve što se pred vas postavi kao izazov. Ovo je trenutak da se pokažete. Iskoristite ga.

Zdravlje: Višak kilograma predstavlja vam veliki problem!

 

Gde je kod vas MALEFIK PLANETA: Zvezde najavljuju udare sudbine do proleća 2017. godine... Spremite se!
 

BLIZANCI

Ljubav: Kada je partnerstvo u pitanju, stvari doživljavate kao obavezu a ne kao zadovoljstvo. Niste raspoloženi, a razlog za takvo ponašanje ni sami ne razumete. Pokušavate da se saberete , ali ne uspevate. Budite strpljivi

Posao: Dosadu koju osećate na radnom mestu od sada možete da zaboravite. Uskoro vas očekuje mnogo novih poslova, toliko da glavu nećete moći da dignete. Pred vama je izuzetno naporan period.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

 

RAK

Ljubav: Niste raspoloženi za izlaske i više vam prija samoća ili trenuci koje provodite sa voljenom osobom. Sada je tako, ali vrlo brzo ćete poželeti druženja van kuće. Prepustite se osećaju, vi sami znate šta vam najviše prija.

Posao: Pričate o novom poslu kad god imate povoda. Sada se pojavljuju i prilike koje bi trebalo da iskoristite. Ako želite promenu, sada je pravo vreme za to. Za vas upravo počinje jedan veoma uspešan period.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Osoba na koju ste zaboravili vraća se u vaš život. Pokušaćete da obnovite ljubavni odnos, ali unapred znate da su takve prilike najčešće osuđene na neuspeh. Nadate se najboljem , ali se ništa dobro ne može desiti.

Posao: Nasleđene poteškoće morate rešiti u najhitnijem roku, a pomoć prijatelja biće vam od velike koristi. Pronađite način za rešavanje problema, jer bi u suprotnom sve to moglo skupo da vas košta.

Zdravlje: Problemi sa stopalima.

 

 

DEVICA

Ljubav: Uživate u malim znacima pažnje koje dobijate. Partner jednostavno zna da vam ugodi i vi se zaista dobro osećate. Nastavite da provodite što više vremena sa osobom koja vam prija više od bilo koga drugog.

Posao: Sposobnost u obavljanju radnih zadataka ne dovodi se u pitanje, ali imate problem u komunikaciji sa osobama koje su vam nadređene. Oštro reagujete i predugo vodite napete razgovore. Promenite način ophođenja i sve će biti u redu.

Zdravlje: Oslabljen imunitet.

 

 

 

VAGA

Ljubav: Svi primećuju da ste se prolepšali i znaju da je to posledica ljubavi. Ne skidate osmeh s lica i zračite zadovoljstvom. Spremni ste da donesete značajnije odluke po tom pitanju. Samo lagano, nemojte da žurite.

Posao: Možda ćete imati veoma nezgodan trenutak u poslu zbog loše komunikacije. Takođe, nepovoljni aspekti Marsa i Saturna donose i problem u saobraćaju. Naročito budite oprezni ukoliko krećete na duži put.

Zdravlje: Koža vam je osetljiva u ovom periodu.

 

Mesec vatrenog Petla: Jeste li u onom znaku kojem je ovo je VEOMA povoljan period za ljubav?
 

ŠKORPIJA

Ljubav: Nezgodni ste u ljubavnim relacijama kada osetite ljubomoru. Pogrešno ste protumačili gestove partnera i napravili nepotrebnu neprijatnost. Dugo će vas držati takvo stanje, a onda ćete uvideti da ste pogrešili.

Posao: Teška nedelja je pred vama i greške su moguće. Više puta proverite sve što radite kako ne biste došli u nepovoljnu situaciju. Pokušajte da u svemu budete skoncentrisani i temeljni.

Zdravlje: Nestabilan krvni pritisak.

 

foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Promena na polju ljubavi sasvim je izvesna. Obnova veze sa osobom iz prošlosti doneće vam kratkotrajno zadovoljstvo. Uživajte u tim trenucima, ali ne očekujte ništa više od fizičkog zadovoljstva.

Posao: Zanemarili ste obaveze koje imate. Proverite dokumenta za koja ste odgovorni i sve račune koje bi trebalo da platite, jer planete ukazuju da su mogući problemi. Osećate umor i iscrpljenost posle radnog vremena.

Zdravlje: Zapali ste u apatiju.

 

 

JARAC

Ljubav: Veoma zanimljiva nedelja za sve slobodne pripadnike ovog znaka. Moglo bi se desiti da upoznate veoma zanimljivu osobu u trenutku kada se najmanje nadate. Očekujte neočekivano.

Posao: Postoje više nego dobri aspekti za novi ciklus u poslu. Postignite maksimum jer je u ovom periodu to sasvim moguće. Imate veliku šansu da povećate svoje prihode, a to je upravo ono što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Povedite računa o kolenima.

 

Šta nam donosi pomračenje Sunca nakon retrogradnog Merkura: Plameni horoskopski prsten!

 

VODOLIJA

Ljubav: Izazivate divljenje onih koji vam nisu zanimljivi, a vama se dopadaju osobe s kojima je nemoguće ostvariti ljubav. Jeste li ikada pomislili da vas upravo kompromis vodi ka sreći u emotivnom segmentu života?

Posao: Nervozni ste zbog obećanja koje nije ispunjeno. Razdražljivi ste u komunikaciji, ali ipak pokušajte da preokrenete situaciju u svoju korist tako što ćete dogovorom postići ono što vam je inicijalno izmaklo.

Zdravlje: Moguća upala sinusa.

 

 

RIBE

Ljubav: Neobično ste raspoloženi i često menjate emocije, reakcije i simpatije. Pogrešno vas razumeju svi, pa i partner. Ne dozvolite da vaša naklonost ikada bude dovedena u pitanje, ma kako se osećali.

Posao: Potreban vam je kraći odmor, ali pre toga moraćete da radite duže nego što ste planirali. Očekuje vas veliki napor, a vi nemate ni snage ni volje da posao privedete kraju. Uložite svaki atom snage, isplatiće vam se.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

makonda-tracker