Astro

Nedeljni horoskop od 22. do 29. avgusta: Lavovi, spremite se...

0
Saznajte šta vam zvezde donose ove nedelje...
foto: Shutterstock


VAGA
Ljubav: Napravili ste kardinalnu grešku u odnosu sa partnerom. Žao vam je zbog učinjenog, ali sada povratka na staro nema. Pokušajte da se izvinite – upotrebite svoj šarm, budite slatkorečivi ali iskreni.
Posao: Radne obaveze sve više doživljavate kao napor i teškoću. Nemate snage da se izborite s problemima i voleli biste da pobegnete od svega.
Zdravlje: Sasvim solidno.


ŠKORPIJA
Ljubav: Previše očekujete od drugih i merite koliko ljubavi dajete. Nemate pravo na to, ali ipak tako postupate. Predahnite od zahteva i očekivanja jer to što hoćete nije ostvarivo.
Posao: Tražite nemoguće od kolega i smatrate da se jedino vi ispravno ponašate. Nedostaje vam tolerancije i takta u ophođenju s drugima. Iznenadno putovanje popraviće vam raspoloženje.
Zdravlje: Nesanica.

 

STRELAC
Ljubav: Poslovno-prijateljski kontakti prilika su za upoznavanje nove i zanimljive osobe. Imajte na umu da u ovom periodu sasvim običan susret može da preraste u nešto veće i značajnije.
Posao: Opreznost i štedljivost nisu vam svojstvene na poslovnom planu. Ipak, takav pristup doneo bi vam dobrobit i napredak. Proverite račune i poslovnu dokumentaciju.
Zdravlje: Ne prija vam dugotrajno sedenje.

 

Nastavak horoskopa potražite na sledećoj strani...

 

makonda-tracker