Astro

Nedeljni horoskop od 22. do 29. avgusta: Lavovi, spremite se...

0
Saznajte šta vam zvezde donose ove nedelje...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Ljubav: Dosadno vam je u vezi. Moguće je da ste se u prethodnom periodu emotivno istrošili i da ste sada i vi i partner indiferentni jedno prema drugom.
Posao: Teško podnosite naredbe i zahteve na poslu. Naporno je sve što radite, a moraćete i da izdržite pritisak kolega. Taj nepovoljan period brzo će proći.
Zdravlje: Stopala su vam osetljiva.

 

BIK
Ljubav: Najpovoljniji period za novu ljubav tek je pred vama. Pokažite zainteresovanost za osobu koju ste upoznali preko posla. Oduvek ste uživali u spajanju lepog i korisnog.
Posao: Iznenadna poslovna dešavanja idu vam u prilog. Očigledna je promena poslovnog ambijenta i načina obavljanja posla. Povoljne promene donose veću zaradu. Opustite se!
Zdravlje: Pojačan apetit.


BLIZANCI
Blizanci: Naglašena potreba za objašnjavanjem novonastale situacija dovodi partnera do ludila. Nije neophodno da mu sve objasnite i kažete. Smirite se i manje pričajte.
Posao: Napravili ste grešku na poslu zbog svoje površnosti. Ispravite učinjeno tako što ćete sve uraditi iz početka. Zbog potrebe da sve verbalizujete, događaju vam se veći propusti. Koncentrišite se na posao.
Zdravlje: Neraspoloženi ste.

 

Nastavak horoskopa potražite na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock

RAK
Ljubav: Ostvarujete nove kontakte na poslu i upoznajete izuzetno zanimljivu osobu. Flertovanje je obostrano i neskriveno dopadanje više nego očigledno. Pazite u šta se upuštate ukoliko imate partnera.
Posao: Očekujete povećanje zarade, ali do toga neće doći u ovom periodu. Bićete neraspoloženi i utučeni jer ste planirali neku veliku kupovinu. Nemojte očajavati, sačekajte povoljniji trenutak.
Zdravlje: Umerenost vam prija.


LAV
Ljubav: Kupovina poklona za one koji su vam bliski ne predstavlja vam teškoću, naprotiv. Volite da obradujete drage osobe, ali očekujete isto od njih. Partner zaista brine o vama. Uživajte!
Posao: Imali ste uspeha na poslovnom planu i sada dobro zarađujete. Možete da budete zadovoljni. Novac i posao konačno su takvi da nemate nikakvu zamerku.
Zdravlje: Pojačano znojenje.


DEVICA
Ljubav: Došlo je vaših pet minuta u ljubavi! Sjajni aspekti Venere, planete ljubavi, donose veliku sreću. Ostvarite ono što želite, kada ćete ako ne sad. Opustite se, budite svoji i srećno!
Posao: Rad, red i disciplina kvaliteti su koji vam mogu doneti poslovni uspeh. Dobićete unapređenje, a ta promena na poslu donosi povećanje prihoda.
Zdravlje: Otežano varenje.

 

 

Nastavak horoskopa potražite na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock


VAGA
Ljubav: Napravili ste kardinalnu grešku u odnosu sa partnerom. Žao vam je zbog učinjenog, ali sada povratka na staro nema. Pokušajte da se izvinite – upotrebite svoj šarm, budite slatkorečivi ali iskreni.
Posao: Radne obaveze sve više doživljavate kao napor i teškoću. Nemate snage da se izborite s problemima i voleli biste da pobegnete od svega.
Zdravlje: Sasvim solidno.


ŠKORPIJA
Ljubav: Previše očekujete od drugih i merite koliko ljubavi dajete. Nemate pravo na to, ali ipak tako postupate. Predahnite od zahteva i očekivanja jer to što hoćete nije ostvarivo.
Posao: Tražite nemoguće od kolega i smatrate da se jedino vi ispravno ponašate. Nedostaje vam tolerancije i takta u ophođenju s drugima. Iznenadno putovanje popraviće vam raspoloženje.
Zdravlje: Nesanica.

 

STRELAC
Ljubav: Poslovno-prijateljski kontakti prilika su za upoznavanje nove i zanimljive osobe. Imajte na umu da u ovom periodu sasvim običan susret može da preraste u nešto veće i značajnije.
Posao: Opreznost i štedljivost nisu vam svojstvene na poslovnom planu. Ipak, takav pristup doneo bi vam dobrobit i napredak. Proverite račune i poslovnu dokumentaciju.
Zdravlje: Ne prija vam dugotrajno sedenje.

 

Nastavak horoskopa potražite na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock

JARAC
Ljubav: Ostvaruju vam se zajednički planovi s partnerom, a poslovi napreduju. Iznenađujete sami sebe jer se sve više opuštate i nadasve uživate u stabilnosti i miru koje dobijate u vezi.
Posao: Obratite pažnju na detalje i sitnice u poslu. Ako ste dobili neke uznemirujuće vesti, prvo ih proverite. Pre nego što reagujete, zapamtite da nije baš sve onako kao što izgleda.
Zdravlje. Kolena su vam slaba tačka.

 

VODOLIJA
Ljubav: Emotivni život trenutno vam nije prioritet mada biste mogli da obratite pažnju na jednu osobu s kojom radite. Nije sve onako kako vam se čini jer emocije postoje, ali se dobro kriju.
Posao: Nemate više strpljenja da se svakodnevno raspravljate sa saradnicima. Nedostatak sposobnosti oni pokušavaju da nadomeste tenzijom koju svakodnevno podižu.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

RIBE
Ljubav: Aspekti Venere donose osveženje u ljubavni život. Zavodljivi ste, opušteni i na nekoliko strana ostavljate utisak. Ukoliko budete morali da rešite dilemu, izaberite osobu koja je jednostavnija.
Posao: Napor, opterećenje i poteškoće na radom mestu nezaobilazni su u ovom periodu. Pred vama su bolji dani, a dok oni ne dođu, trudite se da ostanete pribrani i da posao ne trpi.
Zdravlje: Stanje na poslu odražava se na vaš nervni sistem.
 

makonda-tracker