Astro

Nedeljni horoskop od 22. do 29. avgusta: Lavovi, spremite se...

0
Saznajte šta vam zvezde donose ove nedelje...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Ljubav: Dosadno vam je u vezi. Moguće je da ste se u prethodnom periodu emotivno istrošili i da ste sada i vi i partner indiferentni jedno prema drugom.
Posao: Teško podnosite naredbe i zahteve na poslu. Naporno je sve što radite, a moraćete i da izdržite pritisak kolega. Taj nepovoljan period brzo će proći.
Zdravlje: Stopala su vam osetljiva.

 

BIK
Ljubav: Najpovoljniji period za novu ljubav tek je pred vama. Pokažite zainteresovanost za osobu koju ste upoznali preko posla. Oduvek ste uživali u spajanju lepog i korisnog.
Posao: Iznenadna poslovna dešavanja idu vam u prilog. Očigledna je promena poslovnog ambijenta i načina obavljanja posla. Povoljne promene donose veću zaradu. Opustite se!
Zdravlje: Pojačan apetit.


BLIZANCI
Blizanci: Naglašena potreba za objašnjavanjem novonastale situacija dovodi partnera do ludila. Nije neophodno da mu sve objasnite i kažete. Smirite se i manje pričajte.
Posao: Napravili ste grešku na poslu zbog svoje površnosti. Ispravite učinjeno tako što ćete sve uraditi iz početka. Zbog potrebe da sve verbalizujete, događaju vam se veći propusti. Koncentrišite se na posao.
Zdravlje: Neraspoloženi ste.

 

Nastavak horoskopa potražite na sledećoj strani...

 

makonda-tracker