astrologija

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE: Stiže vreme PASIVNE AKTIVNOSTI koja traje od 20. do 26. maja, evo kako se zaštititi

0

Nova nedelja je pred nama, a ruski astrolog ponovo tumači zvezde za vas.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Zoom Team

Lav

Lavovi ne bi trebalo da se potpuno predaju osećanjima. U ljubavnoj oblasti, bolje je ne rizikovati da biste sačuvali ljubav. Isto važi i za posao. Čak i mali rizici mogu staviti tačku na dalji finansijski razvoj. Čak i najmana greška ove nedelje može postati veliki problem, pa se morate kontrolisati. Sada nije najbolje vreme da sprovedete svoje planove, pa je bolje da počnete da planirate.

Devica

Device vole da misle da je sve samo uzrok i posledica, ali ove nedelje to neće biti slučaj. Važno je tražiti nove načine za postizanje ciljeva. Vreme je da preduzmete neke korake ka približavanju svojim snovima, svojim ciljevima. Kreativan stav u finansijskim stvarima i u poslu pomoći će vam da postanete višestruko uspešniji, ali treba paziti da ne zeznete i ne preterate. Morate biti hladne glave.

Vage

Vagama je preporučeno da ove nedelje brzo rešenje dugove na poslu. Ovih sedam dana astrolozi nazivaju danima pasivne aktivnosti. Koliko god to kontradiktorno zvučalo, radna aktivnost treba da bude što odvajanje i usamljenje. Bolje je nikoga ništa ne pitati. Važno je uraditi ono što treba, a ne odlagati ono što treba da se uradi odmah.

Škorpija

Možda će se u periodu od 20. do 26. maja fizičko i emocionalno stanje Škorpiona jako pogoršati. Mnogo češće će Škorpije nailaziti na dileme. Ne treba nikoga neosnovano optuživati. U ljubavnoj vezi, bolje je da svu krivicu za ukupan neuspeh preuzmete na sebe. Ovo će pomoći Škorpionima da postanu heroji za svoje značajne druge. Nema potrebe za istrenim odlukama - bolje je sačekati dok emocije ne počinu da se povlače.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker