zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 18. do 24. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, od 18. do 24. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop po danima u sedmici pred nama?
Šta vam donosi nedeljni horoskop po danima u sedmici pred nama?foto: Shutterstock / Alex Ost

LAV

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje unutrašnje transformacije osećanja, strahova i neke vrste vezanosti. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom, koji može biti vezan za vaše psihičke probleme ili će se raspravljati o pitanjima porodičnog kapitala i nasleđa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor popularnosti, putovanja i ekspanzije - počećete da osećate nalet energije, kao da vam je sve na dohvat ruke. Verovatno će se pričati o nekakvom putovanju.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o vašem uspehu. Možda će doći do komunikacije sa nekim od nastavnika. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći u vašu orbitu razgovore o ljubavi i odgovornosti i dubini koja dolazi sa odnosima. Čini se da ste uronjeni u neke emotivne dijaloge. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na finansije i ishranu. Imaćete pitanja o troškovima i prihodima, kao i novi cilj za zaradu.

 

DEVICA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti stanje fascinacije ljubavlju, neko jasno razumevanje partnerstva o kome sanjate. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važnu komunikaciju sa ljubavnim predmetom ili devojkom. Može doći i do uronjenja u neke dijaloge vezane za temu odnosa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaše krize, seksualnost i velike finansije. Osećaćete se kadrim da se uhvatite u koštac sa izazovima povezanim sa ovim stvarima. Verovatno ćete osetiti snažnu privlačnost prema nekome.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o nekom prošlom kapitalu i finansijama. Možda postoji i ljubavna prepiska na mreži. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći romantiku i eventualno zabavljanje u vašu vezu. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas učiniti emotivnijima, a poželećete da obratite pažnju i na svoju lepotu, stil i zdravlje.

 

VAGA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti važan zdravstveni događaj, komunikaciju sa lekarom ili osobom koja će uticati na vaš životni stil. Takođe, na poslu može biti otkrivena neka tajna. U utorak, 19. marta, Mesec Rak u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom koja može biti povezana sa vašim poslom. Na primer, pojaviće se kancelarijska romansa i o tome ćete razgovarati. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor odnosa, kao i saveze i partnerstva. 

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o budućim izazovima vašeg saveza. Takođe će se razgovarati o zvaničnim pitanjima u vezi sa vašim timom na poslu. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći elemente nekih novih pravila i zadataka u vaše zdravstvene probleme. I na poslu i u životu, možda imate važne obaveze koje ranije niste imali. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na tajne veze, kao i na stvari iz vaše prošlosti i finansijske probleme iz prošlosti.

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje intenzivne ljubavi, beg u svet osećanja i novih iskustava. Moguće je saznanje o trudnoći, o nekim važnim događajima u životu dece. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa nekom ženom o učenju, putovanju u inostranstvo ili razvoju vašeg ličnog projekta. Možda rešite pitanje obrazovanja za svoje dete. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor rada i zdravlja. Češće ćete razgovarati o nekim zadacima u vezi sa obavezama na poslu itd.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o napredovanju u karijeri i o promeni statusa. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove obaveze u vaše ljubavne veze. Ili obaveze zbog dece. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na svoje prijatelje, srešćete nekog istomišljenika. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker