astro

Nedeljni horoskop od 16. do 22. oktobra: Koga čeka romansa puna NEIZVESNOSTI, a koga će zavesti misteriozni stranac?

0

Ovih nedelju dana, od 16. do 22. oktobra 2023. godine, mnogi znakovi će provesti veoma burno, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. 

 

Horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra predviđa da bi neko na poslovnom sastanku mogao da upozna potencijalnog partnera
Horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra predviđa da bi neko na poslovnom sastanku mogao da upozna potencijalnog partnera foto: J.M. Guyon - Copyright 2012 / CandyBox / Profimedia

Lav

 

Uživaćete u druženju sa voljenima. Vaša magnetna ličnost će privući druge, a vi ćete biti veoma traženi na društvenim događajima i okupljanjima. Ako ste među onim slobodnim Lavovima, očekujte uzbudljive sastanke i potencijalne veze. Držite svoje srce otvorenim i budite spremni da uskočite u ono što vam život donosi.

 

Umrežavanje i saradnja sa drugima mogu se pokazati korisnim, jer ćete dobiti dragocenu podršku i pomoć. Ostanite fokusirani i zadržite pozitivan stav jer se mogu pojaviti izazovi. pre svega na polju finansija. Odvojite vreme za opuštanje i tehnike upravljanja stresom kako biste osigurali mentalno i emocionalno blagostanje. Obratite pažnju na ono što vašem telu treba i odmah rešite sve manje zdravstvene probleme.

 

 

Devica

 

Vaš naporan rad i posvećenost će biti prepoznati od strane starijih i iskusnijih kolega. Što se tiče romantičnih stvari, možda ćete doživeti nalet emocija i želju za dubljim vezama. Iskreno i otvoreno izrazite svoja osećanja svom partneru ili potencijalnom ljubavniku. Verujte svojoj intuiciji u emotivnim stvarima ove nedelje.

 

Device, zapamtite da budete strpljivi i dajte vezama vreme i prostor koji su im potrebni za procvat. Preuzmite inicijativu da pokažete svoju stručnost i doprinesete svojim inovativnim idejama. Nedeljni poslovni horoskop takođe sugeriše da će saradnički projekti cvetati i pre svega zahvaljujući vašoj efikasnosti.

 

 

Vaga

 

Verujete svojoj proceni i preuzimajte proračunate rizike jer će se to dugoročno isplatiti. Međutim, budite svesni potencijalnih sukoba koji mogu nastati u vašem društvenom krugu. Društveni događaji ili onlajn platforme mogu da vas upoznaju sa potencijalnim simpatijama.

 

Saradnja i timski rad će biti od velike koristi, pa prihvatite prilike za saradnju ili formiranje partnerstava sa saradnicima. Ova nedelja je povoljna za umrežavanje i stvaranje novih veza. Potražite savet od pouzdanih pojedinaca koji imaju stručnost u novčanim pitanjima. Ostanite hidrirani i odmarajte se dovoljno.

 

Škorpija

 

Vodite računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju tako što ćete se baviti aktivnostima koje opuštaju. Dajte prednost brizi o sebi ove nedelje i slušajte potrebe svog tela. Imajte na umu da se oko vas vode borbe za moć, tako da se može pojaviti i ljubomora.

 

Održavajte jasnu i iskrenu komunikaciju da biste brzo rešili sve probleme. Napravite kompromise i izbegavajte da se ljutite. Prihvatite promene na radnom mestu i prilagodite im se. Zajednički finansijski poduhvati ili nova poslovna partnerstva mogu doneti prilik za zaradu. Negujte svoje telo, hranite se zdravo i ostanite hidrirani tokom cele nedelje. Dovoljno se odmorite i naspavajte ove nedelje da biste napunili baterije.

 

makonda-tracker