zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 11. do 18. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

lavovi, stižu dani velikih uzbuđenja
lavovi, stižu dani velikih uzbuđenjafoto: fizkes/Shutterstock

LAV

 

Do petka ćete osetiti veliko uzbuđenje: tu su sjajne ideje, ciljevi i planovi na vašem tanjiru i samo čekaju priliku da se sprovedu u delo. Nemojte čekati jer je kosmička energija na vašoj strani. Sve čega se latite biće uspešno i pokazaće koliko ste originalni i kreativni. Imate šta da pokažete svetu i uživajte u plodovima svog rada.

 

DEVICA

 

Mlad Mesec u vašem znaku donosi vam veliki potencijal. Od četvrtka sledi sjajan period i za vikend doživljavate novi početak, širite krila i pokazujete svetu ko ste i šta možete. Nema potrebe da se stidite i krijete. Budite hrabri  i to će vam se višestruko isplatiti.

 

VAGA

 

Vladavina Venere čini da se osećate poželjno i zavodljivo. Slede dani uživanja, osećate se dobro i poletno, ali kada vaša uživanja krenu i da utiču neprijatno na vaš život i bankovni račun, vreme je da se malo povučete. Imali ste par meseci da naučite važnu lekciju, tako da - pripazite na finansije.

 

ŠKOPRPIJA

 

Neko ove nedelje deli nešto jako važno s vama. To će vam možda čak promeniti pogled na svet i sopstvene ciljeve. Ipak, nemojte dozvoliti da bilo šta razvije neke frustracije u vama koje niste osećali. Budite ogledalo sopstvene duše, ali bez negativnih repova koje ćete vući. Merkur u direktnom hodu donosi rešavanje nesporazuma.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker