astro

Kratki VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 18. do 20. avgusta)

0

Pogledajte astrološku prognozu za svoj horoskopski znak ovog vikenda

jedan horoskopski znak ovog vikenda čeka opuštanje, mir i blagostanje
jedan horoskopski znak ovog vikenda čeka opuštanje, mir i blagostanjefoto: Butsaya/Shutterstock

Stigao je i kraj ove sedmice, pa pogledajte kakve prognoze čekaju vaš znak tokom ovog vikenda...

 

Ovan

Vikend vam donosi priliku da se izrazite kroz kreativne aktivnosti. Pokušajte da slikate, napišete ili čak skuvate novi recept. Vaša energija će biti zarazna i privući će druge da se pridruže vašim projektima.

 

Bik

Opustite se ovog vikenda i posvetite se udobnosti. Organizujte kućni spa dan, uz mirisne sveće i opuštajuću muziku. Ovo će vam pomoći da se osećate osveženo i spremni za nove izazove.

 

 

Blizanci

Vikend je idealan za druženje sa starim i novim prijateljima. Razgovori će biti živahni i zanimljivi, a možda ćete dobiti i inspiraciju za buduće projekte, piše Sensa.


Rak

Ovaj vikend posvetite se sebi. Razmazite se svojim omiljenim jelima i aktivnostima. Ovo će vam pomoći da se osećate emocionalno uravnoteženo i spremni za predstojeće izazove.

 

rakovi, posvetite se sebi ovog vikenda
rakovi, posvetite se sebi ovog vikendafoto: Inara Prusakova/Shutterstock

Lav

Vikend vam donosi priliku da se istaknete u društvu. Izađite na društveni događaj ili priredite okupljanje kod kuće. Vaša harizma će zablistati i privući ćete pažnju.

 

Devica

Ovaj vikend je idealan za organizaciju i planiranje. Posvetite se ukrašavanju svog radnog ili životnog prostora. To će vam pomoći da se osećate smirenije i spremnije da se suočite sa predstojećim obavezama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker