TAJNE BROJEVA

NUMEROLOŠKA prognoza za nedelju pred nama: Izračunajte svoj broj i proverite šta vam donosi (od 9. do 16. jula)

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

numerologija za ovu nedelju
numerologija za ovu nedeljufoto: Shutterstock / Impact Photography

5

 

Možete očekivati iznenađenja koja niste mogli ni da pretpostavite. Ljudi vas vole i cene više nego što slutite. Prepustite se smehu, humoru, dobroj energiji, a izbegavajte pokušaje da manipulišete drugima. Impulsivnost vam može doneti probleme.

 

6

 

Jake emocije vas obuzimaju, a najverovatnije su povezane sa događajem iz prošlosti. Ne dajte sebi da previše žalite, već ostanite pribrani. Pazite da ne reagujete isuviše burno. Budite pošteni i iskreni prema sebi, a najbolje ćete pomoći sebi ako praktikujete duboko disanje. Nedelja donosi priliku da se opustite.

 

 

7

 

Nastavljate da se suočavate s lošim promenama, ali sa strpljenjem i nadom. Stresan period neće trajati večno. Ova nedelja biće odlična za one Trojke koje su u vezama. Nađite način za kompromis i ne postavljajte zid između sebe i voljene osobe. Ne prepuštajte se mračnim mislima. Sport i aktivnost u prirodi će vam jako prijati. Nekoga ćete privući.

 

8

 

Važno je da ne budete isuviše kritični sami prema sebi kada ste pod stresom. Dajte sve od sebe da dane začinite humorom. Tako ćete i drugima dati dobar primer, posebno ako imate decu. Žudite za mirom, stabilnošću, a kraj ove nedelje biće odlično vreme za društveno okupljanje. Potrudite se da ne trošite mnogo novca jer ćete uskoro imati finansijski udar.

 

9

 

Uživaćete u ovoj sedmici jer će biti puna zabave. Lako ćete doći do svega što zaželite jer ste veoma ubedljivi. Budite pošteni i podelite sve što vam smeta s voljenom osobom. Pomoći će vam da bolje razumete situaciju koja vas je dovela do lošeg izbora zbog kog se nervirate.

 

 

makonda-tracker