astro prognoze

NEDELJNI HOROSKOP od 1. do 7. maja: Device, pazite kome verujete, Strelčeve očekuje vanredna poslovna situacija

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2023. godine!

Slobodne Rakove očekuju lepa poznanstva.
Slobodne Rakove očekuju lepa poznanstva.foto: Shutterstock/Rock and Wasp

Ovan


Ovan će ove nedelje morati potpuno da zaboravi na nerad i lenjost. Vreme je da se aktivirate ako želite da se popnete za stepenicu više u karijeri i prihodima. Ali pažljivo razmotrite dolazeće primamljive ponude i svakako potražite savet od porodice, posebno od starije generacije. Trenutno se ne preporučuje planiranje putovanja i drugih rekreativnih aktivnosti, piše Sensa.

 

Bik

 

Bikovi bi ove nedelje trebalo da odustanu od urođene sklonosti da pomažu svima i svemu na štetu sopstvenih interesa. Na poslu se uzdržite od prazne komunikacije sa kolegama. Postoji šansa da će postojati obećavajuće prilike za karijeru. A za pronalaženje dodatnog posla period je potpuno odličan. U ličnim poslovima nema razloga za oduševljenje ili veliku zabrinutost.

 

Blizanci

 

Blizanci ove nedelje neće moći da ostave pravi utisak na osobu od koje zavisi njihov profesionalni ili lični uspeh. Shvatite ovaj neuspeh filozofski, analizirajte njegove uzroke kako biste izbegli slične greške u budućnosti. Ali kućni poslovi, kupovina, pomoć voljenima će proći dobro. Ne eksperimentišite sa ishranom, fokusirajte se na zdravlje.

Rak

 

Mnogi Rakovi će ove nedelje moći da pronađu pravog prijatelja ili idealnog poslovnog partnera. Takođe, očekuju vas i neke dobre vesti koje će dati nadu u ispunjenje sna. Samo nemojte širiti o tome pre nego što konačno budete sigurni u njegovo ispunjenje. Slobodni Rakovi će imati mnogo romantičnih poznanstava, od kojih bi vas jedno uskoro moglo promeniti njihov ljubavni status.

 

Lav

 

Lavovi, koji su do sada patili od neizvesnosti u svom ličnom životu, konačno mogu da stave tačke na sve. Nemojte se plašiti da preduzmete hrabar korak da završite ili započnete romansu. Na kraju krajeva, sada ste jednostavno neodoljivo šarmantni. Ova okolnost će vam pomoći u brojnim poslovnim stvarima. Fokusirajte se na logiku, a ne samo na šarm.

 

Devica

 

Određena osoba sa negativnim iskustvom iz prošlošću može se iznenada pojaviti u životu Devica ove nedelje. Pokušajte da se držite podalje od njega, čak i ako vam je stari poznanik, a još više ne ulazite s njim u nikakve poslovne odnose - vodite računa kome poklanjate poverenje.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker