isčekivanju je kraj

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: Jarčevima će se ostvariti želje, Ovnovi mogu imati svađu sa partnerom

0

Zvezde su vam spremile velika iznenađenja za nedelju koja je pred nama... Proverite šta vas očekuje 

 

Lav

 

Lavovi u prvoj polovini nedelje imaće izuzetno povoljno vreme za uspostavljanje savršenog reda u porodici i kući. Za ovo vreme možete zakazati generalno čišćenje u stanu. Ne morate sami da čistite, perete, perete, peglate i iznosite planine smeća i starih nepotrebnih stvari. Sve ovo možete učiniti zajedno sa članovima svoje porodice. Očekuju vas napetosti u ljubavi ako otvoreno ne komunicirate sa partnerom.

 

Devica

 

Device će u prvoj polovini nedelje imati dobar provod za romantična poznanstva na putovanjima. Ako je takav sastanak već održan, moguće su česte posete tokom ovog perioda. Imaćete i mnoga druga prijatna iskustva vezana za putovanja, komunikaciju sa ljudima i razmenu informacija. U drugoj polovini nedelje, možda ćete otkriti da vam je potreban novac. Ovih dana ne treba kupovati skupe poklone i predmete koji vam nisu potrebni.

 

Vaga

 

Finansijska situacija Vaga će se popraviti u prvoj polovini nedelje. Pokušajte da ugodite sebi i korisnom kupovinom za dom. To može biti nešto u vezi sa kućnim aparatima ili dekoracijom u stilu jeseni. Takva kupovina će biti veoma uspešna i dugo će služiti vašoj porodici. Tokom ovog perioda, zvezdama se savetuje da obrate više pažnje na svoje zdravlje: prehlade mogu postati češće.

 

Škorpija

 

Zvezde savetuju Škorpijama da posvete više vremena komunikaciji, čitanju knjiga, učenju i putovanjima. Ovo su dobri dani za samoobrazovanje i samousavršavanje. Ako imate mnogo prijatelja, možete organizovati piknik na selu ili samo u prirodi. U međuvremenu, sada mogu nastati problemi sa novcem zbog visokih i nekontrolisanih troškova za sve vrste zabave i poklona. Čak i ako želite da obradujete voljenu osobu poklonom, imajte meru. Zapamtite da je glavna stvar pažnja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker