astro kaže

Najtačniji NEDELJNI HOROSKOP od 12. do 19. septembra: Škorpije će možda upoznati ljubav svog života

0

Pripremite se za uzbudljivu nedelju koja dolazi..

Moda, Devojka, Horoskop, Roze boja, Pink boja
foto: indira's work/Shutterstock

Lav

Celu nedelju obeležiće dobre vesti, zaslužene pobede, javna priznanja. Čekaju vas poslovna putovanja, u kojima postoji šansa da pokažete sve svoje liderske kvalitete, nakon čega sledi unapređenje ili veća plata. Neki Lavovi će dobiti dugo očekivanu izjavu ljubavi. Lavovi u vezi mogu da očekuju period harmonije i sreće.

 

Devica

Događaji će se postepeno ubrzavati, a energetski potencijal će se povećati ove nedelje, međutim, problem može da nastane jer ne želite ničega da se odreknete kako biste ostvarili svoje ciljeve. Astrolozi ističu da će pobednici biti samo one Device koje se ne plaše da žrtvujunešto važno da bi stekle nešto još važnije i značajnije u svom životu.

 

 

Vaga

Početak nedelje može da vam pokvari planove. U vašim emocijama sve do 15. septembra preovladavaće neodlučnost i neizvesnost. Strah od neuspeha može da vas sputa da napravite pomak koji bi vam mnogo značio. Neki predstavnici znaka mogu da se suoče sa nepoverenjem voljenih, neki će čak biti nepravedno optuženi da im nije stalo.

 

Škorpija

Škorpije će ovu nedelju iskoristiti za usavršavanjne, a to će im doneti velike izglede u budućnosti. Neki predstavnici znaka koji su u vezi, ozbiljno će razmišljati da načine sledeći korak i ozvaniče je. Oni koji su slobodni, treba malo više da se potrude kako bi upoznali neku zanimljijvu osobu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker