astro kaže

Nedeljni horoskop od 29. avgusta do 5. septembra: Lavove na poslu čeka stabilnost, a Ovnovi treba da izbegavaju sukobe

0

Nedalja koja vam dolazi biće puna izazova koje treba da rešite. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

Vaši napori možda neće doneti željeni efekat ili će vas čak razočarati, pa je najbolje da se samo opustite i prepustite onome što se dešava, a na šta ne možete da utičete. Ova nedelja biće odlična za odmor ili promenu sredine. Čuvajte se brzopletosti- greška napravljena nepažnjom može da vas uvuče u vrtlog problema i izazove loše raspoloženje. Astrolozi vam savetuju da izbegavate sukobe. Ključ uspeha ove nedelje je duševni mir.

 

Bik

Neozbiljnost i nepažnja mogu vam doneti probleme. Pošto je Venera i dalje aktivna u Lavu, astrolozi vam savetuju da sačekate sa rizicima i avanturama. Imaćete osećaj da možete sve, ali nije tako. Bolje je izbegavati nove poduhvate, i započinjanje novih projekata u narednom periodu. Pozabavite se rešavanjem starih problema.

 

 

Blizanci

Ove nedelje bićete u prilici da se približite rešavanju teške situacije i da pronađete izlaz iz ćorsokaka. Astrolozi vam savetuju da za ovu nedelju planirate najvažnije stvari, a ne ono što oduzima mnogo vremena. Dobro bi bilo da se posvetite sticanju novih znanja ili veština. Odličan je trenutak za renoviranje kuće i uređenje po feng šui pravilima za više harmonije i blagostanja.

 

Rak

U narednom periodu, u fokusu će bitisfera ljubavi, a ne posla. Astrolozi upozoravaju da će povećan obim posla možda doneti tegobe sa zdravljem i nesuglasice s partnerom. Planete vam donose prijatna iznenađenja! Čak iako vam se planovi promene, to nije razlog za loše raspoloženje- otvoriće vam se neke nove mogućnosti I bićete u prilici da pronađete rešenje za rešavanje karmičkih problema.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker